Breaking News

Martie 2013 – 2016, 3 ani de SquashMania

3 ani de SquashMania inseamna: Comunitate, Interviuri PSA, Competitii promovate, Articole de maxim interes pentru jucatori si iubitori de sport. Toate pentru promovarea squash-ului 

squashmania 3 ani
11 martie 2013 a fost ziua de nastere, pe Facebook, a ceea ce inseamna pentru voi, astazi, SquashMania si se cuvine sa discutam despre cateva repere ale proiectului :).

In vara aceluiasi an, pe 5 iulie, am postat primele imagini de la o competitie neoficiala, de promovare a squash-ului, Caravana Squash ASB in „cusca de sticla” din Baneasa Shopping City.

A urmat Constanta, Caravana din Maritimo Shopping Center (vezi imagini), iar pe 24 si 25 august se desfasura Cupa West Side, unde am facut si prima inregistrare video, din care va prezentam un minut: Andrei Luchian vs Marian Campean:

Am avut si initiativa de a prezenta cativa jucatori de top, primul a fost Alex Pop Moldovan (Popica), apoi Andrei Luchian, Stefan Burlan, Vasile Hapun, Alex Rosca, Horia Naumescu sau Gelu Constantinescu.
Linkurile catre acestia sunt disponibile pe Facebook.

O alta actiune interesanta a fost exclusiv online: Premiile SquashMania – Aerosquash (editia I-a – vezi cei 10 castigatori)Au fost parteneriate media frumoase pentru Romanian Open Squash (toate cele 3 editii: 2013, 2014, 2015), Cupa WePlay, Cupa Aerosquash, Cupa West Side, Campionate Nationale etc.

Cu siguranta ati vazut, auzit, citit despre:
– concursurile online;
– tricouri si tinuri „pictate”;
– prima petrecere de la Apartamentul 13;
– interviuri PSA (Ramy Ashour, Greg Gaultier, Nick Matthew, Raneem El Welily, Alison Waters, Nour El Sherbini) sau cu jucatori de top din Romania, gestionate de Andreea Maioreanu;
– prezentari de jucatori, relatari cu si despre oameni din comunitate;
– chestiuni medicale si de conditie fizica, propuse de Dragos Iordan;
– prezentarile tuturor cluburilor de squash din Romania;
Eugen Axinte, de asemenea, cu ale sale postari tehnice a avut un rol foarte important in economia proiectului.

Dupa al doilea an, am inceput sa simtim sicanele sau rautatile… de neinteles, venite din directii diferite, unele se arata si astazi.
Sa pastram, totusi, actiunile frumoase din acesti 3 ani.

Am incercat sa mobilizam si comunitatea pentru promovarea sportului, de cateva ori am reusit si pentru asta, va multumim.

SquashMania si-a ales o misiune grea (cel putin prin prisma timpului), dar a avut si sprijinul comunitatii. A fost construita pentru promovarea squash-ului. Punct…
… si de la capat: SquashMania a fost construita pentru a promova squash-ul si inca o data SquashMania a fost construita pentru a promova squash-ul

PS Am ales o imagine… pam pam, made by Lucian Prodan 🙂

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.