Home | Turnee & Events | Campionatul de squash al companiilor | 4 x 4 Beginners Squash Corporate Training Camp

4 x 4 Beginners Squash Corporate Training Camp

Primele 5 echipe care se inscriu intre 14.07 si 14.08 in Campionat primesc gratuit 4 sesiuni de training pentru 4 jucatori, cu antrenori licentiati ESF 

4x4 beginners squash corporate training camp - sb
Pentru ca suntem in plina perioada a inscrierilor in Campionatul de Squash al Companiilor 2015, al carei deadline este pe 10 septembrie, oferim Bonus primelor 5 echipe care intra in competitie.

Acesta consta in 4 sesiuni de training de cate o ora pentru 4 jucatori, membri ai echipei inscrise, care se vor desfasura pe terenurile unde este programat si turneul, Aerosquash Baneasa,

Antrenamentele vor fi conduse de Stefan Burlan si Stefan Rabontu, ambii antrenori cu licenta ESF (Federatia Europeana de Squash), intre 15 august si 15 septembrie.

Pentru a beneficia de acest training camp, primele 5 echipe care se inscriu in Campionat in perioada 14 iulie – 14 august, trebuie sa transmita fisa de inscriere (care sa includa lotul complet) catre edi.tecsan@afcr.eu, sa achite taxa si sa aiba confirmarea inscrierii inainte de 14.08.2015.

Squash-ul este o mare pasiune pentru multi dintre noi. Ma asociez cu drag acestui proiect, lansat de prietenii nostri, si sunt convins ca echipele participante vor simti aerul de Team Building al acestei competitii„, transmite Stefan Burlan, Presedintele Comisiei de Antrenori si Performanta din cadrul Federatiei Romane de Squash.

Campionatul de Squash al Companiilor (CNSC) este organizat de Federatia Romana de Sport Corporatist si SquashMania.ro si este sustinut de Federatia Romana de Squash.
Prima editie, cea din 2015, se desfasoara la Aerosquash Baneasa intre 19 septembrie si 21 noiembrie.

Extras din mecanismul Regulament:
– echipele vor avea 3 titulari, se recomanda 2 baieti si o fata, iar in lotul complet maximum 8 jucatori;
competitia va avea 4 faze: grupe, sferturi, semifinale si finale;
– fiecare partida (meciul dintre echipe) castigata, se coteaza cu un punct in clasamentul grupelor;
– un meci se castiga cu 3 seturi din 5 jucate.

Resurse utile:
* Fisa de inscriere
* Detalii complete pe pagina Federatiei de Sport Corporatist

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »