Home | Squash Training | Antrenori de squash, cu licenta ESF, in Romania

Antrenori de squash, cu licenta ESF, in Romania

Oricarui jucator la inceput de drum i se recomanda sa apeleze la serviciile profesioniste ale unui antrenor de squash, licentiat

antrenor de squash cu licenta esf in romania
Federatia Romana de Squash dezvolta infrastructura si, in aceasta idee, ofera tuturor jucatorilor sansa de a intra in sistem, ca antrenor de squash.
SquashMania.ro ii prezinta pe toti si va pune la dispozitie posibilitatea de a-i contacta pentru stabilirea unor antrenamente viitoare.

Primul lot de antrenori care au obtinut licenta ESF (level 1) in decembrie 2012, la cursul sustinut de Michael Kahn: Gelu Constantinescu, Stefan Burlan, Horia Naumescu, Alex Pop Moldovan (SUA), Eugen Axinte (Belgia).
In 2014, Gelu si Horia au obtinut certificarea pentru level 2.

Al doilea val, ceva mai numeros, de 15 antrenori au absolvit cursul lui Colin White din noiembrie-decembrie 2014 de la Squash Ploiesti.

In repriza a treia, Michael Kahn a licentiat in luna februarie 2015, la Squash Sport Arena, 4 antrenori: Hunor Bara, Andrei Samfescu, Bogdan Benga si Adrian Simtea.

Un nou lot de antrenori de nivel 1 a fost decis de Michael Kahn, in octombrie 2016, la Infinity Sport Arena: Cristian Stroe, Andrei Luchian, Aida Rosenblum, Ilie Banica, Dragos Iordan, Valentin Butnaru, Jonas Selkala, Kincso Szazs, Laszlo Szazs si Razvan Cocioran

Asadar, antrenorii activi si orasele in care pot lucra cu voi:
Bucuresti: Adi Nartea, Adil Khan, Andra Petrica, Cezar Median, Damien Thiery, Gelu Constantinescu, Horia Naumescu, Marian Campean, Stefan Burlan, Stefan Cios, Stefan Rabontu, Cristian Stroe, Andrei Luchian, Dragos Iordan, Valentin Butnaru, Jonas Selkala, Razvan Cocioran
Brasov: Hunor Bara, Alina Ionut, Adrian Simtea
Constanta: Razvan Turlea, Ilie Banica
Cluj: Emanuel Marcus  |  Iasi: Flaviu Manea
Sf. Gheorghe: Hunor Bara   |   Miercurea Ciuc: Kincso Szazs, Laszlo Szazs
Ploiesti: George Ilie  |  Timisoara: Daniel Sima, Marcel Rasadean, Bogdan Benga, Andrei Samfescu, Aida Rosenblum

Update octombrie 2016: In Romania, 28 antrenori de squash pot indruma jucatorii catre sportul cu mingea punctata

credit foto: Federatia Romana de Squash

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »