Home | Vocea cluburilor | Athletico Bucuresti: In curand, un centru sportiv dedicat squash-ului

Athletico Bucuresti: In curand, un centru sportiv dedicat squash-ului

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Athletico Bucuresti, in curand un centru sportiv dedicat performantei in squash. Squash-ul continua astfel trendul ascendent in Romania si investitiile cresc proportional.

athletico bucuresti, in lucruCu prognoza de lansare in februarie 2015, Athletico Bucuresti va fi centrul sportiv, cu 5 terenuri, dedicat exclusiv jucatorilor de squash, construit de la zero.

Dintre atuurile Athletico putem enumera:
– sistemul de ventilare foarte bine pus la punct;
– o sala de fitness care poate fi utilizata de 20-25 de persoane in acelasi timp;
– 6 dormitoare, pentru perioadele in care se organizeaza sesiuni de coaching;
– vestiare ultra moderne;
– restaurant;
– parcare interioara pentru 50-60 masini.

Athletico Bucuresti, localizat suficient de aproape de centru si in apropierea magazinului Decathlon, de pe Theodor Pallady, inainte de intrarea pe Autostrada Soarelui, va fi administrat de Asociatia de Squash Bucuresti.

Incinta va avea in total 5.000 mp, dintre care 2.500 construiti, spatiu suficient si pentru ca Federatia Romana de Squash sa-si desfasoare activitatea in cele mai bune conditii, pentru ca, aflam acum, FRS va avea sediul aici.athletico bucuresti lansare februarie 2015

Proprietarul, un om deosebit de modest caruia ii place foarte mult sportul si mai putin publicitatea, a dezvaluit pentru SquashMania.ro, ca unul din obiectivele managementului este sa mentina preturi de exceptie pentru conditii de 5 stele si ca intreg profitul va fi reinvestit pentru a dezvolta o baza sportiva unica in Romania, dedicata exclusiv jucatorilor de squash si, in special, juniorilor:
Challenge-ul nostru este sa crestem copiii. Juniorii din Romania, care vor performanta, vor avea „resedinta” la Athletico Bucuresti. Prin aceasta investitie ne implinim visul„.

Pentru mai multe imagini, mergi pe pagina noastra de facebook.

7 cluburi sunt disponibile in acest moment in Bucuresti: Aerosquash Baneasa, Squash 4 All, Pescariu Sports & SPA, Stejarii Country Club, World Class, Squash Court, Le Club.
20 de terenuri, la dimensiuni standard, sunt active si pot gazdui sportivii iubitori ai acestui sport.

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »