Breaking News

Aerosquash Baneasa (Squash Bucuresti)

Aerosquash Baneasa – club reprezentativ pentru squash Bucuresti, cu 5 terenuri de squash Courtwall si unul de badminton, lounge bar, echipament gratuit

aerosquash baneasa
Aerosquash Baneasa
este unul dintre cele mai mari cluburi de squash din Romania.

De asemenea, aici, cei mai experimentati traineri te pot ajuta sa incepi sau sa avansezi in pregatire, prin sfaturi si asistenta, incepand de la echipament si reguli de joc pana la conceperea unui program complet de antrenament.

Pe langa cele 5 terenuri de squash, Courtwall branded, si antrenori, clubul pune la dispozitie si un teren de badminton evident cu vestiare, dusuri, sauna, internet wireless, parcare gratuita, lounge bar. Echipamentul este de asemenea gratuit.

Aerosquash Baneasa a gazduit, in perioada 1-6 octombrie 2013, Campionatul National de Squash si PSA Courtwall Romanian Squash Open – primul turneu international de anvergura, la care au participat jucatori din top 100 PSA (Profesional Squash Association), organizat in Romania si care conteaza in clasamentul mondial.Update 25.03.2014: Aerosquash Baneasa ofera, in afara de produsele si echipamentele specifice pentru jucatorii de squash si badminton, si servicii de racordare pentru rachete de tenis, badminton si evident squash.

Detalii de Contact & more, Aero squash Bucuresti:
Telefon: 0731 333 330
Email: office (at) aerosquash . ro
Adresa: sos. Bucuresti-Ploiesti, km 8 (in spatele magazinului IKEA din incinta Baneasa Shopping City), Bucuresti
Terenuri: 5 [Courtwall branded] Traineri Personali: da
Web: aerosquash.ro,
Facebook: Aerosquash-Baneasa

Vezi toate cluburile de squash din Romania  |  tricourile Aerosquash

PS Daca vei contacta clubul avand informatiile de aici, te rugam sa mentionezi ca ai aflat despre ei de pe SquashMania.ro – este modul in care poti sustine si tu acest proiect. Multumim.

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.