Home | Turnee & Events | Calendar Squash Romania | Campionatul de SQUASH al Companiilor, editia I-a 2015

Campionatul de SQUASH al Companiilor, editia I-a 2015

Campionatul de SQUASH al Companiilor – editia 2015, organizat de Federatia Romana de Sport Corporatist si SquashMania.ro in colaborare cu Federatia Romana de Squash se joaca la Aerosquash Baneasa din septembrie

campionatul de squash acl companiilor-3

In perioada 16.09 – 21.11.2015 corporatistii sunt invitati sa participe la competitia care le este dedicata in exclusivitate si se desfasoara la Aerosquash.

Participarea la prima editie a Campionatului este limitata la 16 echipe.

Premiile Campionatului:
Locul 1: Sejur de 3 zile la Pensiune in Bran pentru membrii echipei + sotii/partenere
Locul 2:
Tur al Bucuresti-ului cu elicopterul, pentru 3 membri. Premiu sponsorizat de Aerosquash Baneasa
Locul 3:
Premii din partea sponsorilor

Campionatul de Squash al Companiilor este o competitie privata pe care am planuit-o cu mult timp inainte, dar pentru care am gasit suport acum la Federatia Romana de Sport Corporatist (FRSC).
Prima editie a competitiei se desfasoara in Bucuresti dar proiectul include doua editii anuale, extinderea in alte orase  din tara si, in plus, editii separate pentru fete si baieti.

Iata cateva din companiile care au participat pana acum la evenimentele FRSC:
Alpha Bank, BRD, Centrofarm, Kraft Foods, Lidl, Mercedes – Benz Romania, Michelin, Tiriac Auto, XEROX, Coca-Cola, Dolce Sport, Rompetrol, Scania, DB Schenker, Gazeta Sporturilor, A&D Pharma, Dedeman, Deloitte, DHL, ING, J.W. Marriott, Siveco, Ursus, Danone, Domo, GDF Suez, Timisoreana, Unicredit Leasing, Napolact, Mc Donald’s, IKEA, Porsche Financing.

Sustinem initiativele si partenerii traditionali in demersurile lor de promovare si popularizare a squashului. Sursele noastre sunt prietenia si o energie debordanta, iar rezultatele se vor concretiza intr-un numar mai mare de practicanti, un nivel din ce in ce mai ridicat al turneelor oficiale si un suflu nou adus de juniori” apreciaza Cristian Stroe, Secretarul General al Federatiei Romane de Squash

Echipele sunt formate din 3 titulari (recomandam 2 baieti si o fata) ierarhizati de capitanul team-ului iar lotul mare poate avea pana la 8 jucatori.
Campionatul va avea 4 faze: grupe, sferturi, semifinale si finale. Echipele se vor distribui in doua grupe iar primele 4 din fiecare grupa vor merge in faza urmatoare.

Referitor la punctaj, va informam ca pentru fiecare partida castigata se acorda un punct si daca la finalul infruntarilor avem   egalitate, echipele sunt departajate de: setaveraj, punctaveraj, meci direct.
Un meci se castiga cu 3 seturi din 5 jucate.

Rachetele si mingile pot fi puse la dispozitie de clubul gazda. Incaltamintea sport indoor non marking (talpa alba) fiind obligatorie.
Taxa de participare este de 580 EUR +TVA pentru o echipa.

parteneri campionatul national de squash al companiilor editia I-a


Arbitrajul
este asigurat de Federatia Romana de Squash.
Toti jucatorii implicati beneficiaza de asistenta medicala de specialitate, in caz de nevoie.

Pentru orice detalii pot fi contactati Edi Tecsan (SquashMania.ro) – tel.: 0726 364 579, Florin Caramavrov (SquashMania.ro) – tel.: 0754 929 103, Ovidiu Batineanu (Federatia Romana de Sport Corporatist) – tel.: 0749 035 557.

Inscrierile se fac in perioada 19.06 – 10.09, tragerea la sorti este programata la Marriott Grand Hotel pentru 16 septembrie iar competitia incepe la 3 zile dupa aceea, pe 19.09, incheindu-se pe 21.11, odata cu jucarea finalelor.

Primele 5 echipe care se inscriu in perioada 14.07 – 14.08 primesc un bonus: 4 x 4 Beginners Squash Corporate Training Camp.

Iata si resursele necesare inscrierii:
O foarte scurta prezentare a Campionatulului,
Regulamentul Oficial al competitiei,
Prezentarea campionatului (.pdf)
Formularul de inscriere care se trimite, avizat si completat, pe adresa edi.tecsan(at)afcr.eu.
Alte detalii pot fi consultate pe site-ul Federatiei Romane de Sport Corporatist.

De asemenea, va punem la dispozitie si lista antrenorilor licentiati din Romania.

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »