Home | Turnee & Events | Reviews & Stuff | Campionatul National din 2016, parca mai in forma

Campionatul National din 2016, parca mai in forma

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Record de participare la aceasta editie de Campionat National. 125 de jucatori s-au intrecut pe terenurile de la Infinity Sport Arena intre 1 si 3 aprilie

campionatul national 2016 - all
Marii invingatorii ai acestui campionat trebuie considerati juniorii, iar eforturile celor din jurul acestei reusite merita tot respectul comunitatii.

campionatul national 2016 - JUNIORI
La acest turneu i-am intalnit pe Manuel Stan si Petru Cotruta, necunoscuti pana acum comunitatii, am avut surprize si in primele doua zile competitionale.
Am vazut Timisoara cu doua senioare intre primele 4 clasate si un Silviu Deac care s-a clasat pe a patra pozitie in divizia B, Clujul care isi mareste echipa vazand cu ochii, moldoveni de dincolo de Prut veniti sa intregeasca familia romaneasca.

Hai sa vedem acum podiumurile.

Divizia feminina

campionatul national 2016 - fete
1. Carman Blanaru
2. Doris Waari
3. Kincso Szasz

In finala, Carmen a inchis excelent toate incercarile timisorencei de a castiga turneul. Meciul pentru al treilea loc pe podium si l-a adjudecat Kincso cu 2 seturi castigate la 1 impotriva unei alte timisorence, Aida Rosenblum.

Divizia A, masculin

campionatul national 2016 - div a
1. Vasile Hapun
2. Andrei Luchian
3. Gelu Constantinescu

Finala dintre Hapun si Luchian a fost, ca de obidei, meciul cu cea mai mare audienta, iar in partida pentru locurile 3 si 4, Gelu a trecut de Alin Averchi cu 2-1 (vezi inregistrarea, start min 41:00).
Cei doi jucatori din topul national, favoriti si ei pentru podium din punctul meu de vedere, respectiv Teo Ristea si Bogdan Ilie si-au amanat succesul pentru editia urmatoare de campionat.

Divizia B, masculin

campionatul national 2016 - div b
1. Florin Otto
2. Manuel Stan
3. Petru Cotruta

Revenirea lui Otto in competitiile FRS ar putea schimba putin ierarhia clasamentului oficial. Ramane de vazut cat de bine s-a simtit si daca va reintra in circuit.

Divizia C, masculin

campionatul national 2016 - div C
1. Andrei Ianusco
2. Dragos Vasilescu
3. Igor Pirnau

Iata si istoricul participarii la Campionatul National incepand din 2012:
2012: total 42 de jucatori (34 baieti si 8 fete);
2013: 52 (44 + 8);
2014: 83 (75 + 8);
2015: 108 (90 + 18)

Sponsorii acestei editii au fost RXP Advertising, Gatorade, Saxon, D’Artex.
Parteneri FRS: ASB, Tawil Group, RXP Advertising, Rackets Sport Unlimited, Commitet, Infinity Trophy, Gatorade, Pepsi, SquashMania.ro.

Asadar, SquashMania alaturi, si de aceasta data, de comunitate cu sau fara afisarea logo-ului pe materiale, cu sau fara rostirea numelui eliminat dintr-unul din clipurile de promovare a turneului.
Personal, ii multumesc lui Adi Nartea pentru ca a vorbit despre noi in mod repetat si pentru comentariul excelent de pe tot parcursul finalei diviziei A, transmisa live online (start la 1:19:40).

Despre gazda competitiei, aveti detalii pe pagina Infinity Sport Arena.

credit foto: Stefan Cios

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »