Home | Turnee & Events | Calendar Squash Romania | Campionatul National de Squash 2015

Campionatul National de Squash 2015

Campionatul National de Squash 2015, cu premii de peste 1000 EUR, se joaca la Aerosquash Baneasa si este organizat de Federatia Romana de Squash in weekendul 27-29 martie

Campionatul national de squash 2015

Inscrie-te la CN 2015

Prima editie a campionatului national s-a desfasurat in septembrie 2012, a fost organizata de Asociatia de Squash la World Class Marriott si a avut 42 de participanti (34 la masculin si 8 senioare).
In 2013, 52 de jucatori au intrat in competitie iar editia din 2014, desfasurata intre 7 si 9 martie a adus in teren 83 de jucatori (vezi interviuri podium masculin, divizia B si fete).

Inscrierile pentru editia din acest an a celei mai mari competitii nationale de squash, prima organizata de FRS, se pot face pana miercuri 25 martie, la ora 14:00. Tragerile la sorti se fac in aceeasi zi, la ora 18:00.
La Campionatul National de Squash 2015 se pot inscrie doar jucatori cu cetatenie romana.

Ca si pana acum, pot participa jucatori din divizia A, B, C sau din clasamentul feminin. Pe tabloul principal, invingatorii vor fi decisi in 3 din 5 seturi.
Iubitorii squash-ului care vor intra pe teren, la Aerosquash Baneasa intre 27 si 29 martie, vor plati urmatoarele taxe: Divizia A: 150 Lei, Divizia B: 100 Lei,   Divizia C: 90 Lei iar senioarele: 100 Lei.

Premiile acestei editii depasesc 1000 EUR in bani si echipamente sportive. De asemenea, Federatia Romana de Squash adauga cele doua premii binecunoscute deja, Fair Play si pentru Cel Mai Frumos Meci.

Partenerii din acest an, sunt: Tawil Group, RXP Advertising, Rackets Sport Unlimited, Commitet, Isostar, Infinity Trophy

SquashMania, Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, ureaza succes tuturor participantilor, organizatorilor si distractie placuta! :)

Afla mai multe despre Federatia Romana de Squash si pentru inscriere poti urmari tutorialul. Regulamentul oficial este disponibil, ca de obicei, pe tournamentsoftware.com

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »