Home | Turnee & Events | Concursuri | Concurs: Surpriza anului iti aduce o racheta Wilson

Concurs: Surpriza anului iti aduce o racheta Wilson

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Dupa ce mingea neagra, cu doua puncte, a fost incalzita de zeci de jucatori in toate colturile tarii, se apropie vacanta.
Concurs SquashMania - WilsonTimp de 1 an, participanti de toate varstele si-au incercat sansele la turneele organizate la noi si, chiar daca, de cele mai multe ori, favoritii s-au impus (divizia A). Au existat si surprize atat din punct de vedere al parcursului in concurs, cat si ca stil de joc.

SquashMania.ro te provoaca la Concurs!
Spune-ne ce jucator este, din punctul tau de vedere, Surpriza Anului in Squash-ul Romanesc si prin ce crezi ca s-a remarcat (un singur argument este suficient). Poti castiga astfel o racheta Wilson BLX Force 145 oferita de partenerul nostru pentru acest concurs, care prefera anonimatul :).

A. CE TREBUIE SA FACI: Adauga raspunsurile intrebarilor, printr-un comentariu la acest post, deci pe aceasta pagina (este necesar cont pe Facebook)
1. Pe cine declari Surpriza Anului In Squash-ul din Romania?
2. Prin ce s-a remarcat, din punctul tau de vedere?
B. HINT: Inspira-te din clasamentul national al baietilor sau cel al fetelorConcurs Racheta Wilson BLX Force 145 pe SquashMania
C. PREMIU: Racheta Wilson BLX Force 145 – Aici am gasit cel mai mic pret din Romania pentru aceasta
D. PARTICIPA: toti cei care respecta punctul A, indiferent de varsta, sex, domiciliu – se accepta o singura participare (primul comment)
E. NU PARTICIPA: membrii echipei SquashMania
F. PERIOADA DESFASURARII: 10 nov. (ora 12:00) – 12 nov.2014 (ora 19:00)
G. VALIDARE CASTIGATOR: se face prin tragere la sorti pana cel tarziu pe 13 noiembrie (ora 14:00), pe random.org / randomresult.com si eventual inregistrata si publicata pe site.
Se vor extrage 3 nume, primul este castigatorul iar urmatorii 2 participanti sunt rezerve.
Daca in 3 zile lucratoare, castigatorul nu revendica premiul, atunci se declara drept castigator urmatorul si se continua procedura daca este cazul, pana cand se valideaza.
H. LIVRAREA PREMIULUI: se face de staff-ul SquashMania pe teritoriul Romaniei, personal sau prin curier in maximum 5 zile lucratoare de la validarea castigatorului.

Recomandam fericitului sa ne transmita o poza cu premiul, in actiune :))

FYI: Viitoarele concursuri de pe SquashMania.ro sunt dependente de gradul de interes pe care Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania il arata pentru aceste provocari. Cu cat suntem mai activi, cu atat creste probabilitatea sa avem sponsori care sa ofere premii mai mari

Disclaimer: e foarte posibil sa fi omis anumite aspecte ale concursului dar le reglam pe parcurs. Trebuie sa fiti de acord cu asta :).

—————————————————————————————————————————–

Update 12.11.2014 [24:00]
Concursul s-a incheiat. Au participat 28 de persoane carora le multumim foarte mult si pe care ii asiguram ca vom organiza si alte astfel de provocari.
Supriza Anului 2014 in SquashIerarhia in TOP-ul Surpriza Anului 2014, o aveti aici iar argumentele le puteti vedea si combate in comentariile de mai jos:
1. Vitalie Birladeanu
2. Lucian Prodan 🙂
3. Micky Puskas / Andra Petrica / Florin Pana
4. Emanuel Marcus
5. Bogdan Ilie / Zsolt Dobrai / Andreea Maioreanu / Daciana Pavel / Teo Ristea

Iata castigatorul primului nostru concurs si rezervele pe care le-am extras dar cu siguranta premiantul isi va revendica racheta:
Silviu Deac din Timisoara, pe care il felicitam si speram ca racheta sa-i aduca numai victorii
Matei Georgescu – Bucuresti
Zoltan Pohl – Brasov.

Extragerea o puteti urmari aici:

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

32 comments

Spune-ne parerea ta

Translate »