Breaking News

Copiii incep sa joace squash in Romania

Ce actiuni organizeaza cluburile/salile din Romania pentru a aduce copiii pe terenurile de squash si care sunt acestea

copiii joaca squash in romania
Squash Club Baia Mare, Aerosquash Baneasa, Infinity Sport Arena, West Side, Huni Squash School si WePlay Brasov au raspuns turului nostru virtual in ideea informarii Comunitatii Iubitorilor de Squash despre modul in care incearca sa atraga micutii catre performanta sau catre alternativa petrecerii timpului liber.

Constanta – West Side
Urmeaza cea de-a treia actiune West Side, „Saptamana altfel la scoala„, impreuna cu Directia Judeteana de Tineret si Sport, pentru promovarea squash-ului in scolile din Constanta si din comunele limitrofe. La prima editie, in 2014, au participat 40-50 copii, iar la cea de anul trecut aproximativ 60-80. Acum, peste 100 de copii cu varste intre 8 si 14 ani, sunt asteptati sa vina.

La finalul anului trecut, clubul a primit avizul pentru 2016, din partea Inspectoratului Scolar al judetului Constanta, de a promova squash-ul in scoli si licee.
De asemenea, in weekend-uri 6-8 baieti si fete impreuna cu parintii vin sa-si ridice nivelul de energie prin squash, la West Side.

Bucuresti – Infinity Sport Arena
De luni pana vineri, incepand de la 14:30 grupuri de 12-15 copii, de la liceul international de informatica „Lumina”, sunt  instruiti de antrenorii clubului.

Infinity are o foarte tentanta oferta pentru copii. Abonamentul special de 12 sedinte (intr-o luna), cu antrenor, pentru doar 290 de lei.infinity sport arena copiii joaca squash
Bucuresti – Aerosquash Baneasa
Weekend-ul trecut s-a lansat (Aero)Squash Kids Academy, un program de initiere dedicat copiilor cu varste intre 7 si 14 ani.
Cursul se desfasoara pe parcursul a 8 sedinte de cate 1,5 ore, pentru grupe de maximum 4 copii, iar echipamentul constand in ochelari de protectie, racheta si mingi este pus la dispozitie de club.

In aceasta saptamana cel putin 100 de copii de la scolile din sectorul 1 si de la liceul privat „Scoala Mea” viziteaza Aerosquash.
De asemenea, de luni pana vineri intre 10-16, grupurile scolare organizate beneficiaza gratuit de terenurile de squash.

Copiii incep sa joace squash in Romania

Baia Mare – Squash Club
Sala pune la dispozitia copiilor terenurile in mod gratuit cu ocazia saptamanii „Scoala Altfel„.

Covasna – Huni Squash School
Junior Squash Camp-urile lui Huni sunt deja ceva obisnuit de acum. De doua ori pe an, 16-20 de copii cu varste intre 8-16 ani isi petrec cateva zile intr-un cadru deosebit si cu antrenori experimentati.

Brasov – WePlay
5 juniori practica frecvent squash-ul, sub atenta supraveghere a unui antrenor, iar clubul nostru participa la programul < Scoala altfel >, portile sunt deschise pentru copii in aceasta saptamana. De asemenea, am creeat o scoala de squash si badminton, numarul copiilor depaseste 50.
Viitorul suna bine” – Adrian Simtea

Celelalte cluburi/sali care nu raspuns inca turului nostru, pot trimite detalii si facem actualizarile de rigoare.

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.