Home | Turnee & Events | Calendar Squash Romania | Cupa Dominium 2015 se joaca la Squash4All

Cupa Dominium 2015 se joaca la Squash4All

Squash4All organizeaza Cupa Dominium, etapa nationala sub egida FRS, pe 3 si 4 octombrie. Trambulinele si party-ul de seara intregesc atmosfera  

cupa dominium - squash4all
Competitia ar putea sa fie ultima din circuitul oficial al Federatiei Romane de Squash, din Bucuresti, in acest an. Celelalte turnee urmand a se disputa in Timisoara, Oradea, Ploiesti/Bucuresti, Cluj si Miercurea Ciuc.

Inscrierile divizionarilor B si C se pot face pana joi, 1 octombrie, la ora 18:00, iar tragerea la sorti cu 2 ore mai tarziu, la 20:00. Taxa de inscriere clasica, de 90 Lei pentru B si 70 pentru jucatorii din C.

Inscrie-te la Cupa Dominium

Daca este cazul, pentru inscriere, poti urmari tutorialul nostru. Regulamentul oficial, complet, este disponibil, ca de obicei, pe tournamentsoftware.com.

In pauzele dintre meciuri, clubul pune la bataie noua sala de trambuline (vezi video la final), iar seara ne-o petrecem la barul proaspat lansat. Pizza o da Dominium :).

Pentru Party, click pe Join, aici: Cupa Dominium Bounce Trampoline & Party. Squash4All invita si senioarele 🙂

Parteneri: Pizza Dominium, Joy4All, FightLife Romania

SquashMania, Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, ureaza mult succes participantilor, organizatorilor si, mai ales, distractie placuta! :)

Hai sa urmarim cam cum ne-am putea mentine in forma intre meciuri, Bounce Trampoline… ii zice :)):

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »