Breaking News

Cupa Harrow WePlay Squash 2015, Brasov

WePlay Brasov organizeaza pe 19 si 20 septembrie Cupa Harrow WePlay Squash 2015, competitie dotata cu premii de peste 800 EUR, in bani si articole sportive

cupa harrow weplay squash 2015

Cea de-a doua etapa a circuitului national, monitorizat de Federatia Romana de Squash, are loc la Brasov in complexul, binecunoscut deja tuturor jucatorilor, iar premiile competitiei depasesc 800 EUR in bani si articole sportive.

Inscrierile se pot face pana joi 17.09, la ora 15:00. Tragerile la sorti au loc, in aceeasi zi, de la ora 18:00.
Pot participa seniori de divizia B, C si senioare, iar taxa de inscriere este de 90 Lei pentru divizionarii B si senioare si de 70 de lei pentru jucatorii din C.

Inscrie-te la Cupa Harrow – WePlay

WePlay continua si in acest an traditia turneelor de squash organizate la Brasov! Pentru a oferi cele mai bune conditii, am incheiat un parteneriat cu Harrow Romania reprezentantul uneia din cele mai importante companii de squash din lume!! Speram sa depasim asteptarile participantilor dar si sa stabilim noi recorduri in materie de squash!!! Ii asteptam pe toti jucatorii cu surprize, celebra “Mancare la Ceaun” (care a fost un success la edita din 1 mai) dar si premii pe masura!„, transmite pentru SquashMnaia, Emil Mailat – Manager Executiv WePlay.La prima editie din acest an a cupei, WePlay a adus fata in fata 48 de jucatori. La acest turneu, organizatorii se asteapta la cel putin 80 de participanti din Sfantu Gheorghe, Brasov, Bucuresti, Constanta, Cluj.

Cine este Harrow?
Adrian Garbea, CEO Harrow Romania: „Harrow Romania este distribuitorul oficial al companiei americane Harrow Sports in Romania. Isi face astfel debutul pe piata cu ocazia acestui eveniment. Pe 19 septembrie, cu ocazia acestei competitii, vom oferi sansa tuturor jucatorilor sa-si depaseasca limitele si sa testeze echipamentele originale Harrow Sports. Dorim sa facem din competitiile desfasurate alaturi de WePlay o traditie, iar urmatorul pas va fi un turneu pentru juniori.”

SquashMania, Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, ureaza succes la Cupa Harrow WePlay Squash 2015 tuturor participantilor, organizatorilor si distractie placuta! :)

Afla mai multe despre WePlay si pentru inscriere poti urmari tutorialul. Invitatia oficiala este disponibila, ca de obicei, pe frsquash.ro.

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.