Home | Turnee & Events | Calendar Squash Romania | Turneu national: Cupa West Side Maritimo, Constanta 2015

Turneu national: Cupa West Side Maritimo, Constanta 2015

ACS Squash West Side organizeaza Cupa West Side, in Maritimo Shopping Center, pe 5 si 6 septembrie, sub egida Federatiei Romane de Squash

cupa west side maritimo - constanta - septembrie 2015
La prima etapa a turneului national din sezonul 2015 – 2016, care se joaca la West Side Constanta, inscrierile se pot face pana pe 2 septembrie, la ora 20:00. Tragerea la sorti este programata pentru ziua urmatoare, la 18:00.

Competitia este dedicata diviziei A, masculin si feminin, taxa de inscriere fiind de 120 lei pentru barbati si de 90 lei pentru reprezentantele sexului frumos.

Inscrie-te la Cupa West Side Maritimo

Jucatorii care vor urca pe podium, la fiecare categorie, vor fi recompensati cu articole sportive. De asemenea vor fi acordate premii speciale pentru jucatorii participanti in cel mai frumos meci, respectiv un premiu pentru cel mai fairplay jucator„, aflam de pe site-ul oficial, FRS.

Organizatorul recomanda pentru cazare hotelurile Golden Roze si Millenium Business Center.

Afla mai multe despre clubul West Side si, daca ai nevoie, pentru inscriere poti urmari tutorialul. Regulamentul oficial, complet, este disponibil, ca de obicei, pe tournamentsoftware.com

Partenerii etapei: Maritimo, Ursus, Restaurant West Side, Tawil Group

SquashMania, Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, ureaza mult succes participantilor, organizatorilor si, mai ales, distractie placuta! :)

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »