Home | Turnee & Events | Calendar Squash Romania | Cupa Subway Oradea 2015

Cupa Subway Oradea 2015

CreativeAnt & World Fitness & Squash Oradea invita seniorii diviziei B si C la „Cupa Subway Oradea 2015” in weekendul 21-22 martie, turneu sub egida Federatiei Romane de Squash

Cupa Subway Oradea 2015, Squash

Inscrie-te la Cupa Subway 2015

Asociatia Squash 4 All Oradea organizeaza pe 21 si 22 martie Cupa Subway Oradea 2015, competitie masculina dedicata seniorilor B si C a carei premii sunt in valoare totala de 1500 Lei.

Inscrierile sunt permise pana joi, 19 martie ora 15:00 iar tragerea la sorti se face in aceeasi zi, de la ora 17:00. Taxele de participare se ridica la 90 Lei pentru divizionarii B si de 70 pentru participantii diviziei C. Acestea pot fi platite in numerar anterior inceperii turneului.

Asistenta medicala este asigurata pe intreaga durata a desfasurarii competitiei.

Partenerii Cupa Subway 2015: CreativeAnt, Silver Hotel, PushSquash, SquashMania, Tampa Sport, GHP Systems, Ristretto iar urmatorul turneu organizat in Oradea se va desfasura pe 18 si 19 octombrie in acest an si este destinat diviziei B.

SquashMania, Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, ureaza succes tuturor participantilor, organizatorilor si distractie placuta! :)

Afla mai multe despre Get Fit & Squash Oradea si pentru inscriere poti urmari tutorialul. Regulamentul oficial este disponibil, ca de obicei, pe tournamentsoftware.com

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »