Breaking News

Cupa WePlay Squash – Brasov, mai 2015

Cupa WePlay Squash 2015, turneu dotat cu premii de peste 1000 EUR organizat de WePlay Brasov pentru divizia A, B, C sub egida FRS, in weekendul 1-3 mai

cupa weplay squash 2015, div A, B, C

Inscrie-te la Cupa WePlay

La prima editie din acest an, a competitiei gazduita de Brasov, inscrierile se pot face pana marti 28 aprilie, la ora 20:00. Tragerile la sorti, a doua zi la aceeasi ora.

Pot participa jucatori din divizia A, B, C iar taxa de inscriere este de 120 Lei pentru Divizia A, de 90 pentru B si de 70 de Lei pentru divizionarii C. Membrii Clubului Sportiv WePlay beneficiaza de reducerea taxei de cu 10 %.Pe tabloul principal, invingatorii vor fi decisi in 3 din 5 seturi, premiile acestei editii depasind 1000 EUR in bani si articole sportive.
WePlay recomanda pentru cazare Pensiunea Ambient si hotelul Stop din Brasov.

SquashMania, Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, ureaza succes la Cupa WePlay Squash tuturor participantilor, organizatorilor si, mai ales, distractie placuta! :)

Afla mai multe despre clubul WePlay si pentru inscriere poti urmari tutorialul. Regulamentul oficial este disponibil, ca de obicei, pe tournamentsoftware.com

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.