Home | Turnee & Events | Calendar Squash Romania | Cupa West Side Constanta 2015: squash de martisor

Cupa West Side Constanta 2015: squash de martisor

West Side Squash Constanta organizeaza etapa nationala Cupa West Side 2015 (I) sub egida FRS la Maritimo Shopping Center in weekendul 28.02 – 1.03. Editia se adreseaza tuturor jucatorilor de divizia B si C

cupa west side constanta februarie 2015 Maritimo

Inscrie-te la Cupa West Side

Singurul club de squash din Constanta gazduieste in Maritimo Shopping Center situat pe bulevardul Aurel Vlaicu la nr. 220, pe 28 februarie – 1 martie, una dintre etapele nationale destinate seniorilor de divizia B si C si inclusa in circuitul oficial monitorizat de Federatia Romana de Squash.

Jucatorii sunt invitati sa se inscrie pe tournamentsoftware (vezi butonul negru de sub imagine) pana joi, 26 februarie, la ora 13:00 iar tragerea la sorti va avea loc in aceeasi zi, la ora 18:00. Startul se va da sambata de la ora 9:00 iar taxa de inscriere pentru divizia B este de 90 lei si de 70 pentru jucatorii din C. Toate meciurile vor fi oficiate de arbitri licentiati FRS.

Fiecare jucator din TOP 3-ul fiecarei divizii va fi recompensat cu premii oferite de sponsori iar Federatia Romana de Squash ofera Premiul Fair Play si Premiul pentru cel mai disputat meci.

West Side pune la dispozitie 2 terenuri de squash disponibile cu rezervare in zilele premergatoare competitiei (contra cost), sala fitness si sauna la PURE Health & Fitness si reducere de 20% pentru jucatori si insotitorii acestora la mesele servite la restaurantul companiei.

Parteneri Cupa West Side: Restaurant West Side, Maritimo Shopping Center, Ursus Cooler iar urmatorul turneu organizat de West Side se va desfasura pe 5 si 6 septembrie 2015.

SquashMania, Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, ureaza succes tuturor participantilor, organizatorilor si distractie placuta! :)
Afla mai multe despre West Side Constanta si pentru inscriere poti urmari tutorialul. Regulamentul oficial este disponibil, ca de obicei, pe tournamentsoftware.com

2 comments

  1. Si rezultatele?

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »