Home | Turnee & Events | Juniori | 9 victorii si 31 de seturi castigate de juniori la Dutch Junior Open 2016

9 victorii si 31 de seturi castigate de juniori la Dutch Junior Open 2016

Din 412 participanti la Dutch Junior Open, 7 au fost ai nostri :). O experienta buna pentru copii, antrenori, FRS si pentru intreaga comunitate a iubitorilor de squash

kincso nikole bogdan ana andor la dutch junior open 2016
Rezultatele cumulate ale delegatiei noastre la Rotterdam: 36 de meciuri, 9 victorii – 27 de infrangeri, 31 de seturi castigate si 88 cedate.

3 victorii aduse de Bogdan Ungureanu, cate doua de Bogdan Vasile si Bence, o victorie are Ana si una Andor (walkover).

Bence a incheiat competitia pe pozitia 31 la BU 13, Bogdan Vasile pe 40, Andor pe 62 si Bogdan Ungureanu pe 65 in BU 15, iar la GU 17 Kincso pe 47, Ana pe 55 si Nikole pe 56.

Bogdan Ungureanu, jucatorul clubului WePlay din Brasov: „Avand in vedere ca a fost primul turneu international la care particip, a fost greu. Toti adversarii pe care i-am intalnit joaca squash de mult timp :). Sunt hotarat sa ma antrenez mai mult pentru ca in toamna voi participa la Romanian Open Squash 2016 si la un alt turneu pentru juniori in Ungaria. Acum stiu nivelul la care sunt si stiu ce am de facut!
DJO 2016 a fost fain si petrecerea de final a fost super, iar fetele din squash sunt chiar frumoase :)).”

Ii felicitam pe toti si, de asemenea, pe Gelu si Stefan care i-au insotit si au fost aproape de fiecare miscare a lor. La aceste rezultate au mai contribuit si vor continua s-o faca Huni, Rosta, Infinity Sport Arena, Federatia Romana de Squash, Tawil Grup, ASB Squash Courts si daca am omis pe cineva… asteptam un semn.

d junior o 2016 squash
Stefan Cios, Presedintele Comisiei de Marketing a FRS: „Dutch Open a fost tinut in 2 baze sportive avand fiecare cate 12 terenuri. 412 jucatori au fost inscrisi pe listele de concurs in 4 probe de varsta, incepand cu U13, 15, 17 si 19 ani.
Toata lumea buna din Europa, dar si americani, canadieni si asiatici. Binenteles nu puteau lipsi egiptenii.
Au fost foarte multe meciuri absolut senzationale, iar plimbandu-te printre terenuri era foarte greu sa te decizi la ce sa te uiti mai intai.
Pentru lotul nostru a fost o experienta formidabila participarea la o competitie de un asa nivel si probabil va ramane un eveniment marcant in evolutia fiecaruia din punct de vedere sportiv. Succesiunea de meciuri desfasurate pe parcursul mai multor zile a fost o experienta diferita fata de concursurile condensate din tara, intr-o ambianta superselecta de adversari din toata lumea.
Rezultatele au fost cele asteptate tinand cont de nivelul squash-ului de la noi, dar peste cativa ani probabil ne vom gandi la acest moment ca la o etapa benefica in procesul de evolutie al squashului romanesc.”

bogdan vasile la dutch junior open 2016
La Dutch Junior Open 2016, turneu de nivel 2 – World Junior Squash Circuit, in toate categoriile de varsta au participat 412 jucatori.

Intreaga delegatie a fost formata din Kincso Szasz, Ana Maria Anghel, Nikole Szabo, Bence Bodor, Bogdan Ungureanu, Andor Vizi, Bogdan Vasile, Stefan Cios si Gelu Constantinescu.

In speranta ca am reusit sa acoperim cat de cat aceasta competitie si ca in continuare vom primi informatii si imagini din timpul turneelor importante de la delegatii – asa cum s-a intamplat acum – ne recitim/reauzim la urmatoarele :).

Apasati butoanele astea mari de SHARE si hai sa promovam impreuna #JunioriiRomaniei.

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »