Breaking News

Elyssium Sports Arena, primul club de squash din Pitesti

Squash Pitesti: Elyssium Sports Arena, primul club de squash din Pitesti, intra in circuitul iubitorilor sportului. Centrul de agrement detine 3 terenuri de squash, sala de forta, piscina, jacuzzi, sauna, teren de fotbalelyssium sports arena - squash pitesti
Era timpul ca Pitesti-ul, un oras cu mare potential in dezvoltarea sportului, sa apara pe harta squash-ului romanesc. Renumele de „Orasul Lalelelor” se verifica intrucat se pare ca, pana in acest moment, fetele sunt un pic mai mult atrase de squash decat baietii :).

Pe langa cele 3 terenuri construite cu materiale certificate, intreaga arena cu o suprafata de 2000 mp desfasurata pe 3 etaje, dispune de sala de forta, piscina incalzita, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, masaj, teren de fotbal etc.
Elyssium intruneste toate conditiile unui centru sportiv de agrement, aici organizandu-se si alte activitati sportive, gen: aerobic, zumba, insanity, tae-bo, pilates, kangoo-jumps, TRX, etcSituat in zona ultracentrala a orasului, in modernul Centru de Afaceri de la intersectia dintre Calea Bucuresti cu Bulevardul I. C. Bratianu, Elyssium Sports Center detine si o parcare subterana pe 3 nivele, cu sute de locuri disponibile pentru clienti.

De la lansare, Elyssium Sports Arena a intrat direct in topul locatiilor premium, dar in acelasi timp si accesibile tuturor iubitorilor sportului din Pitesti” – aflam de la unul din reprezentantii clubului.
Le dorim succes maxim si la cat mai multi jucatori in circuitul national.

Contact Squash Pitesti :
Telefon: 0740 511 511
Email: elyssiumd (at) gmail.com
Adresa: Bd. Ion C. Brătianu, nr. 48-52, Cladirea Centrului de Afaceri Pitesti, corp B
Terenuri: 3
Web: Elyssium.ro
Facebook: elyssiumsportscenter

„Squash Pitesti”, este tag-ul dupa care SquashMania trimite acest articol pe prima pagina in cautarile Google

Vezi toate cluburile de squash publicate pe site

Daca vei contacta clubul avand informatiile de aici, te rugam sa mentionezi ca ai aflat despre ei de pe SquashMania.ro – este modul in care poti sustine si tu acest proiect. Multumim.

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.