Breaking News

„Fa Sport, Joaca Squash” – Un Mesaj Catre 8.300.000 De Romani

„Fa Sport, Joaca Squash!”, mesajul pe care il putem comunica tuturor prietenilor nostri de pe Facebook

promoveaza squash-ul

Uneori lucrurile sunt atat de simple. O alta idee atat de aproape de noi si foarte rapida este sa schimbi coverul de pe Facebook cu unul recomandat de noi.

Hai sa vedem,
De cate ori ai cerut prietenilor recomandari despre diverse servicii sau produse? De cate ori crezi ca e mai credibila recomandarea unui amic bun, in care ai incredere, decat una la intamplare sau la un search pe Google?

Coverul paginii tale de Facebook valoreaza mai mult decat iti imaginezi si poate fi un bun mijloc de comunicare catre prietenii sau fanii tai. Utilizeaza-l!Iata cum trebuie sa procedezi:
1. descarca de aici cele 4 variante de Facebook cover;
2. utilizeaza unul din cele 3 (standard) sau personalizeaza-l!
Lipeste, peste o poza de-a ta, cea de-a 4-a varianta (png-ul – transparent) astfel ca textul va aparea peste imaginea respectiva.
3. adauga unul sau ambele texte:
Aici gasesti toate terenurile de squash din Romania: http://goo.gl/l0JfR9, iar aici ai antrenorii acreditati de Federatia Internationala de Squash: http://goo.gl/xZmBTU

Imaginile nu contin publicitate 🙂 si sunt directionate catre un singur scop: Promovarea Squash-ului!

Alte 5 solutii despre care povesteam in august 2014:

Cum Sa Promovezi Squash-ul, cu eforturi minime: Play. Talk. Post. Share.

Facebook are astazi 8.300.000 de utilizatori in Romania (sursa: facebrands.ro). Un canal media in care 40% dintre conationalii nostri sunt prezenti poate fi de mare ajutor in demersul iubitorilor squash-ului.
Later update: in aprilie 2016 avea 8.400.000.

In numele squash-ului, iti multumim si dupa ce adaugi noul cover te rugam sa postezi intr-un comentariu linkul catre pagina ta de facebook.

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.