Home | Squash Blog | Fonduri Europene Nerambursabile in Squash

Fonduri Europene Nerambursabile in Squash

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Intalnire strategica in scopul dezvoltarii infrastructurii pentru squash-ul din Romania cu Fonduri Europene Nerambursabile. Antreprenorii trebuie sa profite!

fonduri europene nerambursabile in squash - intalnire
Sambata, 31.01.2015, intr-una dintre pauzele meciurilor de la KIA Squash CUP, ce se desfasoara la Squash Court București,  va avea loc o intalnire cu scopul strategic de a se share-ui modalitatile prin care dezvoltarea squash-ului romanesc ar putea fi accelerata. Este vorba despre expansiunea infrastructurii de joc prin intermediul fondurilor europene nerambursabile.

In contextul in care in perioada 2014 – 2020 se vor sprijini aproximativ 6000 de proiecte cu finantare nerambursabila europeana in Romania, care pot include si proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii sportive si de agrement, squash-ul si antreprenorii trebuie sa profite.

Intalnirea este destinata antreprenorilor care au deja terenuri – pentru extinderea patromoniului existent si, mai ales, celor care vor sa lanseze business-uri pe aceasta directie. Se vor aprofunda aspectele concrete, beneficiile proiectelor dar si riscurile finantarii nerambursabile.

Astfel, Flaviu Manea, expert consultant in finantari si management de proiect si un mare pasionat de squash, in timpul liber, va prezenta aspecte privind eligibilitatea solicitantilor, activitatilor si costurilor, mecanismul financiar si derularea in timp a proiectelor.

In masura in care aceste proiecte se vor si realiza propriu-zis in urmatorii ani, Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania va avea beneficii majore:
– cresterea numarului de terenuri si a calitatii acestora;
– cresterea gradului de disponibilitate a terenurilor de squash;
– marirea gradului de accesibilitate,
– marirea comunitatii jucatorilor si a grupurilor tinta;
– extinderea sporturilor in orase care in prezent nu sunt acoperite, etc.

Persoanele interesate pot participa cu inscriere prealabila prin e-mail sau telefon, accesul fiind gratuit in limita disponibilitatii spatiului.
Contact:
ing.ec. Flaviu Manea – Expert Consultant Finantari & Management de Proiect
Flaviu.Manea @ yahoo.com – telefon: 0740 311 669

credit foto: economica.net

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »