Home | Turnee & Events | Reviews & Stuff | Federatia Romana de Squash consulta Comunitatea

Federatia Romana de Squash consulta Comunitatea

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Marti, 6 iulie, toti jucatorii au primit un e-mail de la FRS prin care sunt consultati cu privire la noul regulament competitional

frs consulta comunitatea jucatorilor de squash
O idee care merita apreciata si la care toata comunitatea poate participa pentru ca squash-ul sa se dezvolte sanatos.

Iata mesajul integral al Dezbaterii Publice a Regulamentului FRS:

Dupa cum v-am informat, FRS este in curs de actualizare a Regulamentului de Organizare si Functionare, avand in vedere experienta acumulata de la infiintare, realitatile si considerentele legislatiei in materia sportului si dorinta de a oferi conditii cat mai bune in vederea dezvoltarii squash-ului.

Va rugam sa accesati legaturile urmatoare catre Regulament si Anexele cele mai importante ale acestuia: ROF, PUNCTAJ CONCURSURI, TAXE SI BAREME.

In data de 13 Iulie 2016 (Miercuri) de la ora 19:00 la ora 20:00, organizam o sesiune de intrebari/raspunsuri/propuneri pe pagina de facebook a Federatiei. In masura in care este necesar, putem prelungi sesiunea cu inca jumatate de ora.

Federatia va fi reprezentanta in aceasta dezbatere publica de Secretarul General si Presedintele Comisiei de Competitii.

Rezultatul schimbului de idei va fi preluat si discutat in Biroul Federal al Federatiei Romane de Squash si ulterior in Adunarea Generala, in cadrul careia se va vota/aproba noul Regulament.”

Incepand cu sezonul 2016-2017, cluburile afiliate FRS isi intra in drepturi si pot gestiona dupa strategia proprie atragerea jucatorilor. De asemenea, viza medicala este obligatorie pentru toti cei care participa de acum la concursurile oficiale nationale.

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »