Breaking News

I Squash Brasov, primul teren de squash din sticla din Romania

I Squash Brasov detine primul teren de squash din sticla din Romania si doua de badminton la care se adauga spatiu disponibil pentru dezvoltare, pana la 500 mp

I Squash Brasov - primul teren de squash din sticla din Romania

Lansat pe 15 septembrie 2015, I Squash este al doilea club de squash din Brasov in care se poate juca squash, dar primul din Romania care detine un teren din sticla, atat de ravnit de impatimitii sportului.

Nivelul preturilor, pentru o ora de „joaca pe sticla”, este acum unul foarte accesibil de 20 de lei in intervalul orar 8 – 15 si de 40 de lei dupa aceasta ora si pana la inchidere.
Terenurile de badminton se pot inchiria cu 15 lei/ora intre 8 si 15 si 30 de lei in partea a doua a zilei.

Era nevoie, in Romania, de un teren de squash din sticla. Jucatorii… stiu de ce :). In afara de unicitate si de placerea de a juca, un astfel de teren are cateva avantaje fata de cel clasic. Este demontabil si se poate reloca fara probleme, nu  are uzura in timp, este spectaculos, jucatorii pot fi vazuti din orice unghi„, Dan Albutiu, asociat I Squash Brasov.Sticla din care sunt construiti peretii are grosime de 12 mm, este securizata, iar terenul este conceput sa se joace cu minge neagra.

Dezvoltarea clubului presupune, printre altele, si construirea a inca doua terenuri de squash din sticla„, adauga Dan Albutiu.

Adi Nartea, antrenor de squash si brasovean pe deasupra: „Am mers acolo cu o mare mare curiozitate, la fel ca toti ceilalti. Experienta este unica si similara cu aceea pe care am avut-o la Romanian Open Squash in Cluj si la Caravana ASB din 2013.

Contact:I squash brasov 1
Adresa: str. Carpatilor nr. 60, platforma Metrom, Brasov
Terenuri: 1
Facebook:  Isquash Brasov

Vezi toate cluburile de squash din Romania, publicate pe site.

Daca vei contacta clubul avand informatiile de aici, te rugam sa mentionezi ca ai aflat despre ei de pe SquashMania.ro – este modul in care poti sustine si tu acest proiect. Multumim.

Si pentru ca vorbim despre Brasov, iata o picatura de istorie despre: Predeal, comuna din Plasa Peleș.

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.