Home | Squash Blog | Start „iSUPPORT Our Local Squash Players”

Start „iSUPPORT Our Local Squash Players”

PUSHsquash lanseaza „iSUPPORT Our Local Squash Players„. SquashMania.ro sustine proiectul destinat tuturor jucatorilor care pot avea supportul colegilor sa participe la turneele nationale FRS

iSUPPORT Our Local Squash Players sustinut de SquashMania

Ideile lui Micky sar ca popcorn-ul :)):
Am raspuns unui interviu pentru Squash Romania, referitoare la cresterea numarului de jucatori participanti la turneele nationale monitorizate de Federatia Romana de Squash, si imediat mi-a venit ideea proiectului iSUPPORT Our Local Squash Players„, ne spunea initiatorul cand am discutat prima data pe subiect.

Noi credem ca: Sa sprijini un partener de joc, un coleg de club, un prieten sau pur si simplu un jucator pentru ca joaca la clubul la care si tu mergi foarte des este o actiune onorabila si de repectat.

iSUPPORT Our Local Squash Players” presupune ca orice iubitor de squash sa doneze o suma cat de mica si de cate ori vrea pentru ca jucatorii buni, alesi sa reprezinte cluburile, sa poata participa la Turnee Nationale, oficiale, sub egida Federatiei Romane de Squash. Cluburile care se vor alatura ideii vor avea amplasate la vedere cash box-uri si receptionerii vor transmite tuturor informatiile necesare.

iSUPPORT Our Local Squash Players BOXes
Astfel, toti iubitorii squash-ului din Romania pot sa participe sau sa promoveze aceasta actiune adaugand coverul sau profilul pe pagina personala de facebook. Coverul poate fi descarcat de aici iar profilul de aici.

Care sunt Beneficiile Proiectului:
creste participarea si implicit calitatea jocului;
– proiectul este popularizat de comunitate ceea ce implica si cresterea numarului de jucatori;
– jucatorii intra si se mentin in clasamentul national;
– cluburile sunt reprezentate la turneele oficiale FRS;
– jucatorii au o raspundere suplimentara fata de comunitatea locala 🙂

Mandria sau rezultatul activitatii unui club de squash este jucatorul. In aceasta idee, au fost transmise e-mailuri catre cluburile din Romania si se asteapta participarea tuturor. Va vom tine la curent cu cluburile care se vor alatura acestui proiect.
De asemenea, pe baza sponsorizarilor, se pot organiza local tombole cu premii in care sa intre toti jucatorii sau iubitorii squash-ului care participa, prin donatii, la aceasta actiune.

iSUPPORT Our Local Squash Players” va fi promovat in reteaua noastra si pe contul de facebook PUSHsquash.

Alte idei simple de promovare a squash-ului: PLAY. TALK. POST. SHARE.

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »