Home | Turnee & Events | Juniori | Junior SQUASH Summer CAMP 2015

Junior SQUASH Summer CAMP 2015

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Huni Squash School organizeaza la Miercurea Ciuc, in perioada 10-16 august, Junior SQUASH Summer CAMP 2015 – cantonamentul de vara pentru juniori

junior squash summer camp 2015 by hunny squash school
Huni revine! Dupa ce in aprilie a lansat ideea unui camp pentru copii, acum merge mai departe cu editia a doua, mai complexa si mai extinsa.

25 de juniori, fete si baieti, cu varste intre 11 si 18 ani care se grabesc sa se inscrie, pentru ca principiul este „primul venit primul servit, vor putea fi prezenti in cantonamentul de la Miercurea Ciuc.
Rezervarea unui loc presupune achitarea a jumatate din taxa de participare, de 600 de Lei, iar data limita pentru asta a inscrierilor este 31 iulie, ora 24:00.

Taxa de participare contine:
– cazarea pentru 6 nopti; 
– 3 mese pe zi timp de 6 zile;
– antrenamentele;

– inchirierea terenurilor de squash;
– transportul de la hotel la terenuri.

Programul camp-ului include, zilnic, 3 antrenamente pe liniile: squash, atletism, stretching si aerobic, sustinute de Rosta Matocha, Huni Bara si o antrenoare de fitness, la Transylvanian Tennis & Squash Club.

Pe 10 august, la ora 15:00, copiii sunt asteptati la hotel Salvator, unde vor fi cazati iar parintii vin pe 16 august, pana la ora 12:00, pentru a vedea rezultatele :).

Sponsorii evenimentului, sunt: RXP Advertising, Primaria Sf. Gheorghe si Asociatia de Squash.
Partenerul media: SquashMania.ro
Partenerii evenimentului: Asociatia Club Sportiv Squash Covasna, Eye Rackets Romania si Transylvanian Tennis & Squash Club.

Persoana de contact: Bara Hunor-János,
telefon: 0742 500 016,
e-mail: bara_hunor87@yahoo.com

Succes tuturor!

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »