Home | Turnee & Events | Reviews & Stuff | KIA Squash CUP 2015, la final @ Squash Court Bucuresti

KIA Squash CUP 2015, la final @ Squash Court Bucuresti

KIA Squash CUP, Campionatul National de Veterani si Juniori, Divizia C si-a urcat pe podium invingatorii pe 1 februarie

kia squash cup 2015 - veterani squash bucuresti
Prima editie KIA Squash CUP, desfasurata la Squash Court Bucuresti in acelasi timp cu finalele Australian Open Tennis Championships 2015 :), a adus in aceeasi sala de sport veteranii, printre primii jucatori de squash din Romania, si juniorii, cei care trebuie sa duca mai departe atat de indragitul sport.

Iata TOP 3-ul veteranilor:
1. Teo Ristea
2. Marian Campean
3. Damien Thiery

Pe langa primii 3 clasati, care evident au fost cei mai in forma, am apreciat si evolutiile lui Marc Noel, ale colegului nostru Florin Pana ai ale lui Micky Puskas.
Micky, declarat de Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, Cel Mai Popular Jucator din 2014 se retrage din circuitul oficial odata cu acest turneu.

kia squash cup divizia c - squash bucuresti
La divizia C, KIA Squash CUP a scos in evidenta o surpriza, Daniel Bodescu.
A inceput sa joace squash cu aproape 4 luni in urma, aceasta fiind prima lui intrecere oficiala si avandu-l ca antrenor inca din primul moment pe Adrian Nartea.
O competitie reusita din punctul meu de vedere cu un plus pentru „veterani” care au etalat un joc placut si echilibrat. Dupa acest prim turneu al meu, am ambitia sa ajung cat mai repede in divizia A. Am apreciat foarte mult delegatii Federatiei Romane de Squash si Squash Court, clubul organizator„, ne spune Daniel.

Asadar, premiantii Diviziei C sunt:
1. Daniel Bodescu
2. Dorin Nenovici
3. Johann Briand

kia squash cup juniori - squash court bucuresti
Pentru juniori, emotiile s-au terminat de ieri si iata podiumul:
1. Alexandru Mihalcea
2. Bogdan Vasile
3. Jack O’Mahoney

Gil Dumitrescu, proprietarul Squash Court Bucuresti: „Va multumesc tuturor pentru ca ati fost aici alaturi de mine la desfasurarea acestui turneu, m-ar bucura sa stiu ca v-ati simtit bine.
Multumesc sponsorului KIA Motors Romania fara ei nu am fi putut organiza acest turneu, de asemenea lui Edi Tecsan de la SquashMania.ro care este sufletul squash-ului media in Romania si Federatiei Romane de Squash care m-au ajutat foarte mult

Albumul imaginilor se poate vedea pe pagina noastra de Facebook.

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »