Home | Turnee & Events | Calendar Squash Romania | KIA Squash CUP: Juniorii, Veteranii si C-ul la Squash Court

KIA Squash CUP: Juniorii, Veteranii si C-ul la Squash Court

KIA Squash CUP 3 in 1: Campionatul National de Juniori U18 si Veterani +35 si o etapa de divizia C de la Squash Court Bucuresti de pe 31 ianuarie si 1 februarie se lasa cu premii in bani, echipamente sportive si abonamente la squash

kia squash cup la squash court bucuresti juniori, veterani si div C

Inscrie-te la KIA Squash Cup

KIA Squash CUP este prima competitie de squash in care importatorul oficial KIA in Romania este sponsor principal, ceea ce poate fi un alt semn ca sportul cu mingea punctata patrunde din ce in ce mai mult in viata noastra, si, de asemenea, primul turneu dedicat veteranilor si juniorilor sub egida Federatiei Romane de Squash.

Organizatorii au pregatit premii in bani pentru locurile 1-3 de la veterani si in echipamente sportive sau abonamente la squash pentru jucatorii care participa la juniori si divizia C. FRS va inmana clasicele distinctii speciale pentru Fair Play si cel mai disputat meci.

Regulamentul complet si chestiunile legale sunt disponibile tournamentsoftware.com. Fiecare jucator va plati o taxa in functie de categorie astfel: 90 lei pentru Veterani, 70 pentru divizia C si 50 Lei pentru Juniori.

3 seturi din 5 va avea nevoie un jucator din tabloul principal pentru a iesi invingator si competitita se va juca pe toate cele 4 terenuri ale clubului. Inscrierile se pot face pana pe 28 ianuarie, la ora 15:00 iar tragerea la sorti este stabilita pentru ora 20:00, in aceeasi zi.

Partenerii KIA Squash CUP: Kia Romauto, Decathlon, Squashmania.ro, Sportescu.ro
PS Daca vei participa, te rugam sa mentionezi ca ai aflat despre eveniment de la noi, este modul in care poti sustine si tu acest proiect.

SquashMania, Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, ureaza succes tuturor participantilor, organizatorilor si distractie placuta! :)

Afla mai multe despre Squash Court Bucuresti si pentru inscriere poti urmari tutorialul.

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »