Breaking News

Bogdan inca pe 173 si Kincso pe 115 in ESF Junior Ranking

Kincso termina pe 14 si Bogdan pe locul 21 la Austrian Junior Open 2016, turneu de categoria Grand Prix la care au participat 150 de jucatori din 35 de tari si care s-a desfasurat intre 26 si 28 februarie la Club Danube din Viena pe cele 15 terenuri

Romania la AJO2016
Ambii juniori au reusit meciuri bune, cu nivel de joc in crestere fata de turneele internationale anterioare la care au participat, respectiv Hungarian Junior Open 2015 si Czech Junior Open 2016Bogdan Vasile: „Mi-au placut meciurile pe care le-am vazut si mi-am dat seama cat trebuie sa muncesc pt a ajunge la nivelul acestor jucatori. 
Ma bucur ca am progresat de la turneul din Cehia si ca mi-am luat revansa in fata lui Kristian Mracek si am stabilit scorul de 2-1 la meciuri in favoarea mea cu austriacul Jan Gastl.
De asemenea, la AJO2016 mi-am facut prieteni din Serbia, Austria, Ungaria ceea ce e minunat.

Oficialii ESF i-au apreciat mult pe jucatorii nostri, mentionand ca progresul squash-ului romanesc este vizibil si ca in urmatorii ani vor urca pe podiumuri la turneele internationale: „Vasile Hapun are urmasi demni de tot respectul, dar este necesara multa munca si disciplina de fier” :).

Kincso este ocupa acum pozitia 115 (Girls Under 17), iar Bogdan este pe locul 173 din 297 de jucatori la categoria BU15.

Cate 3 victorii au obtinut juniorii nostri la AJO2016, iata rezultatele finale:

Sam Buckley – Bogdan 3-0
Bogdan – Leon Lithgoe 3-0
Bogdan – Simon Makovsky 1-3
Bogdan – Jan Gastl 3-0
Kristian Mracek – Bogdan 1-3
––––––
Tina Ferjan – Kincso 0-3
Kincso – Milla Uusitalo 0-3
Eva Trseglav – Kincso 0-3
Blanka Szunomár – Kincso 3-0
Nadine Nagel – Kincso 3-1
Tina Ferjan – Kincso 0-3

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.