Home | Squash Blog | „Last Squash Minute”: Castiga ticket de participare in turneul Rally Squash Party, de la Aerosquash Baneasa

„Last Squash Minute”: Castiga ticket de participare in turneul Rally Squash Party, de la Aerosquash Baneasa

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Rally Squash Party in „Last Squash Minute”: SquashMania.ro in parteneriat cu Aerosquash Baneasa ofera 3 tickete pentru participare gratuita la turneu

rally squash party aerosquash baneasaDaca nu te-ai inscris pana acum, o poti face in „Last Squash Minute„, doar pana astazi, 27.06.2014, la ora 14:30. Principiul este simplu: primul venit, primul servit. Lasa un comentariu la acest post si te vom contacta rapid.

Iata cateva detalii:
Competitia propriu-zisa de squash  va incepe sambata, la ora 09:00, cand se va juca o prima runda. Pierzatorii din prima runda vor cobori in alt tabel si vor juca mai departe intre ei. Vor fi astfel doua serii de castigatori.

Fetele sunt binevenite si incurajate ori sa joace ori sa priveasca.
In pauza dintre rundele de squash, piloti de renume – Mihai Leu si Cornel Gardean – vor face o demonstratie de raliu si vor invita alaturi de ei pe cei mai curajosi jucatori si apoi se aplica reciproca, jucatorii vor provoca pilotii, la o partida de squash.

Sportivi ai Federatiei Romane de Kempo vor completa programul cu o demonstratie sportiva. Voia buna  va fi asigurata de BERGENBIER si Restaurantul BARBEQ, cei care vor pune la bataie gustari si bere din belsug.

Partea cea mai asteptata va fi TOMBOLA! Veti avea ocazia sa castigati  rachete de squash, mingi cu autograful vedetelor preferate, articole sportive, ore gratuite de squash cu si fara antrenor , etc.

De pe urma Rally Squash Party va castiga un copil, o sportiva de 11 ani, Nicoletta Canttarela, care astfel isi va putea implini  macar in parte, visul de a practica tenis de camp la nivel de performanta.

Programul evenimentului:
09:00 – 13:30 etape tablouri SQUASH
13:30- meciuri demonstrative SQUASH
14:00 Demonstratie RALIU AUTO cu Mihai Leu , Cornel Gardean
14:30 – Provocarea pilotilor de raliu la SQUASH si viceversa.
15:00-21:00 – etape tablouri squash

Asadar, grabiti-va la Rally Squash Party! Mai sunt putine minute la dispozitie!

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

2 comments

Spune-ne parerea ta

Translate »