Home | Turnee & Events | Calendar Squash Romania | Light Soft Romanian Open Squash 2015 (#OpenSquash2015)

Light Soft Romanian Open Squash 2015 (#OpenSquash2015)

Romanian Open Squash 2015, a 5-a competitie organizata de Pro Squash Romania cu premii in valoare totala de peste 4000 EUR, se joaca la Cluj in Iulius Mall, in weekendul 13-15 noiembrie

light soft romanian open squash 2015 - squashmania

Dupa editiile anterioare, respectiv Transilvania Open Squash, Moldova Open Squash, Romanian Open Squash 2013 si 2014, Pro Squash Romania organizeaza editia din acest an pe terenul central, de sticla amplasat in Iulius Mall si pe alte 5 terenuri secundare, cele de la Squash Club Cluj si Squash It Society.

De data asta, competitia incepe de vineri si se va imparti in tablouri principale de 32 de jucatori pentru Divizia A barbati, de 32 de jucatori pentru Divizia B barbati, tablou de 16 – Senioare si de 8 + 8 juniori. In probabilitatea inscrierii unui numar mai mare de jucatori la oricare din aceste categorii, se vor juca meciuri de calificare pentru a se obtine accesul pe tabloul principal.

La divizia A: 24 de calificati direct pe tabloul principal (maximum 4 Wild Card-uri si primii jucatori in ordinea Clasamentului National al Diviziei A), iar pentru celelalte 8 pozitii se vor desfasura calificari sambata dimineata, pe 14;

La divizia B: 24 de calificati direct pe tabloul principal (maximum 4 Wild Card-uri si primii jucatori in ordinea Clasamentului National al Diviziei B), iar pentru celelalte 8 pozitii se vor desfasura calificari vineri dimineata, pe 13;

La Senioare: 12 de calificate direct pe tabloul principal (maximum 2 Wild Card-uri si primele 2 jucatoare in ordinea Clasamentului National al Senioarelor), iar pentru celelalte 4 pozitii se vor desfasura calificari vineri dimineata, pe 13.

Data Limita Inscrieri: 9 noiembrie, ora 18:00.

Inscrie-te Acum la ROS 2015

Premiile ROS 2015 depasesc 4000 EUR  (bani+obiecte) si sunt distribuite astfel:
* Divizia A, 2000 EUR (1000 pentru locul 1, 600 pentru 2 si 400 EUR pentru locul 3);
* Divizia B, 1300 EUR (600 / 400 / 300);
* Senioare, 1300 EUR (600 / 400 / 300).
Datorita suplimentarii fondului, si pozitiile 4-6 ale acestor categorii se vor premia cu 400 EUR.

Sebastian Baciu, Presedintele Asociatiei Pro Squash Romania: „LIGHT SOFT ROMANIAN OPEN SQUASH este la a 3-a editie si in acest an marcam cateva premiere pentru acest turneu si pentru squash-ul romanesc. Astfel este prima editie la care vom avea categoria de juniori, fete si baieti, care vor participa la primul turneu open pe teren de sticla adresat acestei categorii de competitori.

Vom bifa primul turneu international al ROMANIAN OPEN SQUASH, la Divizia A, acordand 4 wild-card-uri participantilor din alte tari.
Este prima data cand premiile in bani si produse depasesc 4000 EUR.

Dar inainte de toate cele mentionate, sursa energiei care anima echipa de organizatori este spiritul care exista in mijlocul comunitatii de squash. O comunitate de squash asteapta un an intreg ROMANIAN OPEN SQUASH, pentru a se reuni in noiembrie al fiecarui an la Cluj Napoca, a-si masura fortele, a disputa cele mai frumoase meciuri, a socializa cu ceilalti prieteni si tovarasi de racheta, a rade si a petrece impreuna! Cu mare drag, va asteptam la Cluj in 13-15 Noiembrie!”

Cheile acestui turneu: Romanian Open Squash, teren de sticla, Iulius Mall, Cluj, distractie, ambitie, socializare

Iata si cateva imagini de la editia anterioara:

Stefan Burlan, Presedintele Comisiei de Antrenori – Federatia Romana de Squash, ne spunea la editia din 2014:
Primul motiv pentru care recomand Romanian Open Squash este terenul. Terenul din sticla te face pe tine, amator, sa te simti profesionist, te motiveaza sa te pregatesti mai mult si urmatorul an sa lupti pentru a fi acolo sus, pe podium.”

Romanian Open Squash este un proiect sustinut de catre Asociatia ProSquash, Iulius Mall, Consiliul Judetean Cluj, Primaria si Consiliul Local Cluj Napoca cu sprijinul: Light Soft, Asus Romania, EsElektro, CSi Romania, Betfair, Pitech Plus, Dunlop, Marty, Transilvania Post, Buzet.

News Tag: #OpenSquash2015 

SquashMania, Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, ureaza succes tuturor participantilor, organizatorilor si distractie placuta! :)
Ne vedem acolo!

Actualizare 2.11:
Organizatorul a suplimentat fondul de premiere asa incat, in acest moment, 5000 EUR reprezinta valoarea premiilor in bani si obiecte pe care o vor castiga jucatorii clasati pe pozitiile 1-6 ale categoriilor Seniori A, B si Senioare.

Actualizare 5.11:
Multi jucatori sunt curiosi sa afle care este procedura in cazul in care participarea depaseste pozitiile de pe tabloul principal. Iata raspunsul.

Vezi si Cine si de ce recomanda Romanian Open Squash sau De Ce a stralucit ROS 2014.
Regulament oficial |  Mai multe info pe RomanianOpenSquash.ro

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »