Breaking News

Presedintele FRS raspunde intrebarilor comunitatii

Presedintele FRS face primul pas online catre Comunitatea Jucatorilor de Squash din Romania si lanseaza invitatia tuturor doritorilor sa-i transmita intrebari

Gelu Constantinescu si Nick Matthew - competitie ESF
Gelu Constantinescu, Presedintele Federatiei Romane de Squash este profesor de sport, antrenor de badminton si squash si lucreaza in showbiz ca artist manager. Este hotarat sa inceapa comunicarea cu comunitatea, aceasta fiind singura solutie pentru ca squash-ul sa se dezvolte mai repede si in directia corecta.Ca un fost campion vreau sa particip si sa castig cat mai multe concursuri dar principalul obiectiv este sa reusesc alaturi de prietenii si partenerii din squash sa infiintam Federatia Romana de Squash si sa dezvoltam acest sport la nivel international„, ne spunea Presedintele de azi, intr-un interviu din septembrie 2013.

Intr-un comentariu pe Facebook, Mihai Harhoi – managerul WePlay Brasov si membru in Biroul Federal, spune: „Comunicarea intre sportivi/comunitate si Federatie este foarte importanta si SquashMania.ro este un canal online care poate sprijini foarte bine aceasta initiativa„.

Comunicarea este una dintre modalitatile prin care se pot evita problemele, in general.
Presedintele FRS raspunde curiozitatilor voastre si pentru a avea un cadru organizat, va rugam sa postati intrebarile prin comentarii la acest post iar cele mai interesante sau „agresive” ii vor fi transmise urmand sa publicam apoi un interviu complet.
Prima sesiune are data limita de trimitere: 22 ianuarie 2015.

Mentionam ca initiativa are la baza propunerea lui Cristian Stroe, Presedintele Comisiei de Competitii a FRS.
credit foto: arhiva personala Gelu Constantinescu

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.