Breaking News

Duelul Rachetelor: Liga de Racketlon pe echipe la Aerosquash

racketlon la aerosquash
Liga de Racketlon pe echipe este organizata de Aerosquash Baneasa in perioada 1 iulie – 1 septembrie 2016, fiind dotata cu premii in bani si articole sportive

Inedita competitie, in care se joaca squash, badminton, tenis de camp si tenis de masa, este dotata pe langa cupele si medaliile clasice cu premii in bani.
Distributia fondului de premiere (strans din taxele de inscriere) este urmatoarea:  Premiul I – 50%, Premiul II – 30% si Premiul III – 20%. De asemenea, organizatorul ofera si premii in articole sportiveMeciurile de squash, badminton si tenis de masa se joaca la Aero, iar cele de tenis de camp la Powertenis Club Otopeni.

Echipele sunt formate din 2 jucatori, care vor fi comunicati in ordinea valorii, iar unul dintre ei va fi desemnat capitan de echipa.

Inscrierile se pot face pana pe 30 iunie, la ora 20:00:
a) telefonic – 0731 333 330
b) mesaj catre office@aerosquash.ro
c) la receptia Aerosquash

Taxa de inscriere este de 300 lei /echipa, si organizatorul anunta ca doua treimi din aceasta merg catre fondul de premiere.

Pentru detalii complete (sistem de joc, modalitate de desfasurare a meciurilor), consultati pagina organizatorului. Evenimentul este creat si pe Facebook.

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.