Home | Squash Blog | Reprezentativele Romaniei la squash, gata pentru Balcaniada 2014

Reprezentativele Romaniei la squash, gata pentru Balcaniada 2014

In weekendul 5-7 septembrie, Rostislav Matocha, antrenorul nationalei, a facut selectia finala pentru reprezentativele Romaniei la squash. Lista jucatorilor care vor lupta pentru Romania la Campionatul Balcanic din 25-28.09.2014

selectie reprezentativele Romaniei la squash - baietiIn comunicatul emis de Federatia Romana de Squash, duminica 7.09, se arata:

Dupa multa munca depusa si multe meciuri disputate, antrenorul nationalei, Rosta, a facut selectia pentru cele trei reprezentative ale Romaniei.

Astfel, din prima echipa vor face parte: Vasile Hapun, Andrei Luchian, Horia Naumescu si Teodor Ristea. A doua echipa de baieti este formata din Radu Neacsu, Stefan Burlan, Marian Campean si Bogdan Ilie.

Reprezentativa feminina este formata din Andra Petrica, Alina Ionut, Alexandra Iordan si Carmen Blanaru.

Rezervele echipelor Romaniei, sunt: MIcky Puskas pentru echipa 1, Cristian Stroe pentru echipa 2 si Daciana Pavel, la fete.

Dorim sa le multumim tuturor participantilor la antrenamente si speram ca pe viitor sa ajunga sa reprezinte tara. Multumim jucatorilor pentru efortul sustinut si asteptam cat mai multi sustinatori la meciurile echipelor nationale.”selectie reprezentativele Romaniei la squash

Asadar, marea surpriza la fete este Carmen Blanaru, probabil intr-o forma de zile mari 🙂 iar la baieti, in partea opusa, se afla Florin Otto la care ne asteptam sa prinda lotul dar antrenorul stie mai bine.

Cu speranta ca selectionerul a fost inspirat si a facut cele mai bune alegeri, dorim reprezentativelor Romaniei la squash SUCCES si HAI ROMANIA!

Felicitam toti jucatorii care au facut parte din lotul largit si va invitam pe toti pe 26 si 27 septembrie la Aerosaquash Baneasa, acolo unde va avea loc prima competitie la care participam cu echipa nationala.

Haideti sa fim originali si sa SUSTINEM IMPREUNA ROMANIA! Fiecare dintre voi isi poate arata suportul, sa vedem si originalitatea.

Postati imagini inedite, share-uiti articolul, veniti la campionat… GO ROMANIA!

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »