Home | Turnee & Events | Reviews & Stuff | Romania invinge Macedonia cu 3-0 la Balcaniada

Romania invinge Macedonia cu 3-0 la Balcaniada

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Romania participa pentru a treia oara la Campionatul Balcanic pe Echipe, care se desfasoara pe 25-26 septembrie la Belgrad – unul din cele mai vechi orase europeneRomania - Campionatul Balcanic pe Echipe - Balcaniada 2015 
In prima zi a competitiei, gazduita de Squash Land, Romania invinge Macedonia si pierde in fata Serbiei si Bulgariei. Iata configuratia celor 2 grupe si rezultatele:
Grupa A: Bulgaria, Serbia, Romania, Macedonia
Grupa B: Croatia, Slovenia, Moldova, Turcia

Bulgaria – Romania: 3 -0
Stelian Stankov vs Andrei Luchian: 3-1, Gelu Constantinescu vs Stoil Zhilev 0-3, Dimitar Zhilev vs Cristian Stroe 3-0

Serbia – Romania: 3-0 
In primul sau meci la Balcaniada, Adil il conduce pe Vuk Brcanski cu 2-0 – are 3 mingi de meci si nu reuseste sa-si marcheze avantajul fiind invins de adversar cu 3 seturi la 2.
Andrei pierde si el, in fata lui Marko Matanovic, cu 3-1, iar Gelu cedeaza meciul cu 3-0 lui Dusan Sikman.

Romania – Macedonia: 3-0 
Andrei vs Kiril Sotirovski: 3-0, Gelu vs Stefan Sisovski 3-0 si Adil castiga tot cu 3-0 meciul impotriva lui Goran Penev.

Astazi, echipa Romaniei joaca in compania Turciei, de la ora 12:30 (.ro), pentru locurile 5-8. In cazul unei victorii, foarte posibila de altfel, vom juca pentru locul 5 cu Moldova sau Macedonia.
Hai Romania!

Lotul nostru este format din Andrei Luchian, Gelu Constantinescu, Adhil Khan si Cristian Stroe. Antrenor Ollie Olabinri

Staff-ul multumeste sponsorilor: ASB Squash, Tawil Group, Infinity Sport Arena care au facut posibila deplasarea lotului la Balcaniada din acest an, de la Belgrad, capitala Serbiei

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »