Home | Vocea cluburilor | Sa ne implicam mai mult in squash

Sa ne implicam mai mult in squash

Pe 8 februarie PUSHsquash, prin Micky Pushkas :), lansa ideea „iSUPPORT Our Local Squash Players„, conform careia toate cluburile de squash sa-si sustina jucatorii care merg la turneele nationale cu un mic sprijin acordat de colegii lor de club.

isupport our local squash players - micky 1
Am decis sa-i oferim autorului ocazia sa ne spuna mai mult despre asta intr-un Guest Post.

„Ideea acestui proiect mi-a venit in timpul unui interviu, cand am fost intrebat despre punctajul schimbat de Federatia Romana de Squash pentru competitiile nationale si daca acest lucru va motiva mai mult jucatorii sa se inscrie la competitiile organizate sub egida FRS.

Toata lumea stie ca o deplasare in afara orasului pentru un turneu costa. Nu vreau sa vorbesc de cifre ci doar de potentialul acestui proiect. Fiecare dintre noi isi poate permite sa doneze o suma infirma de UN LEU in plus pentru fiecare ora de squash.
Exista potential mare, sumele acumulate ar ajuta enorm de mult jucatorii care isi doresc sa participe la aceste turnee,  in afara localitatilor de resedinta.

Din punctul de vedere al jucatorilor care se deplaseaza la aceste turnee suma acumulata ar fi un bonus financiar si un ajutor. Ganditi-va si faceti un simplu calcul.
Daca un club are 2 sau 3 terenuri cu o medie de ocupare de minim 5 ore / zi /teren si se doneaza doar cate un leu dupa fiecare ora, intr-o luna s-ar putea aduna peste 300 de lei la 2 terenuri iar la 3, minimum 450 lei.

Competitie intre jucatori exista, pe plan national si local. Exista jucatori care vin din urma si prin iSUPPORT Our Local SQUASH PLAYERS se pot crea bugete care sa deserveasca si alte proiecte nu numai donarea sumelor catre jucatorii care merg in deplasari.

S-ar putea organiza training campuri pentru jucatorii cu un nivel de joc mai scazut etc. Partea de marketing a cluburilor de squash, care lipseste in totalitate (in afara postarilor pozelor de la turnee) nu prea apare mai nimic pe net desi este gratuit.
Clubul care accepta si pune in practica acest proiect face un lucru fantastic pentru cei care frecventeaza acel club. Fiecare jucator se va simti altfel fata de club si fata de colegii lui. Eu cred in acest proiect si cel mai important aspect este ca doar cu un mic efort facut de toate cluburile din tara putem creste numarul de jucatori care participa la turnee nationale.

Aproape fiecare club mare din tara are macar un turneu national / an. Fiecare club ar dori sa vada ca numarul participantilor creste pentru ca, indirect, si clubul are de castigat si ma refer la partea financiara.

Cluburilor organizatoare de turnee nationale si jucatorilor acestora as dori sa le dau o sugestie.
De exemplu, Timisoara, clubul X ar trebui sa faca un fel de contract de colaborare cu un hotel (Cross Advertisement)  pe care sa-l promoveze tot anul ca unul dintre parteneri locali ai turneelor, pe facebook pe tot parcursul anului.

Astfel ca in momentul turneelor sa ofere preturi foarte mici celor care se vor caza in acele zile la hotelul respectiv. Acelasi lucru se poate face si cu alte firme: apa, energizante, magazine de articole sportive etc. Cluburile lucreaza 1 an pentru 2 sau 3 zile / an cand cer un mic ajutor acestor „Sponsori”. FREE YOUR MIND AND PUSHSQUASH.

Orasele care detin mai multe cluburi de squash pot sa se reuneasca in acest proiect. Proiectul in sine se mai poate folosi pentru a premia anumiti jucatori care au avut rezultate excelente la anumite concursuri etc. free your mind.
Ideea este ca proiectul trebuie pus in practica si promovat. Eu nu am auzit de niciun sport pana acum in care toti sportivii unei discipline sa se ajute reciproc, unii pe altii. Ganditi-va daca acest proiect s-ar implementa si in alte sporturi care mai schioapata in acest moment in Romania. Hai sa dam un exemplu si sa aratam Romaniei sportive de ce suntem in stare.”

Pana la momentul publicarii acestui post, s-au alaturat proiectului urmatoarele cluburi: Squash Club Cluj, Squash Sport Arena, Squash Club si Helios Sport Club din Timisoara, Asociatia CS Covasna iar dintre jucatori si fani SquashMania, au share-uit ori si-au pus cover: Any Ilie, Delia Bota, Florin Pana, Alina Fercu, Andreea Maioreanu.
Daca mai sunt si altii de care nu stim, va rugam sa ii notati intr-un comentariu.

Asadar, sa ne implicam mai mult, fiecare dintre noi, daca vrem se se intample lucrurile.

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »