Breaking News

Squash 4 All lanseaza „Monday 4 All”, un satelit Social Squash

Dupa modelul fratelui mai mare, Social Squash, lansat de Asociatia de Squash in noiembrie 2012 au aparut si satelitii de la Aerosquash Baneasa, WePlay Brasov si Squash 4 All
social squash - monday 4 all - squash 4 all
Social Squash a aparut pentru prima data in Bucuresti la World Class Marriott si Pescariu Sports & SPA pe 28 noiembrie 2012 si a fost initiat de Asociatia de Squash.

Cum dezvoltarea inseamna cresterea numarului de jucatori activi, multiplicarea acestui fenomen este inevitabila. Asadar, au aparut ulterior:
– „Social Day Aerosquash„, la Aerosquash Baneasa si puteti participa de doua ori pe luna, miercurea de la ora 18:30 si pana la 21:30
– „Social Badminton & Squash„, la WePlay Brasov. Jucatorii din orasul de sub Tampa se pot intalni si socializa in fiecare vineri seara.Iata ca este randul unui alt club din Bucuresti sa porneasca o initiativa similara.
Squash 4 All incepe „Monday 4 All„, care debuteaza luni, 2 martie, la ora 18:00. Organizatorul promite „squash, antrenament, socializare, distractie si… party” – aflam de la Cosmin Viforanu, Managerul Sportiv Squash 4 All.

Eventul saptamanal se va desfasura in fiecare luni, intre orele 18:00 – 20:00 pe doua, trei sau patru terenuri, in functie de numarul jucatorilor doritori de fun si socializare.
Inscrierile se fac la receptia clubului sau la telefon: 0737 600 297 iar taxa de participare – 25 lei / persoana. Numarul minim de jucatori participanti este de 8.

Mingea pe care o ridicam la fileu cluburilor, care vor intr-adevar sa dezvolte sportul, este sa incepem sa ne gandim si la copii. Un „Kids Social Squash” Challenge ar fi un task interesant, think about!
Am auzit ceva zvonuri ca pe la Squash Court s-ar gandi staff-ul sa organizeze ceva similar, ramane de vazut :).

Daca stiti si alte astfel de „Social Squash” care activeaza, va rugam sa le adaugati intr-un comment pentru a le face cunoscute tuturor.

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.