Breaking News

Squash 4 All – primul club de squash din Bucuresti

Squash 4 All – primul club de squash din Bucuresti. Gazda cupei Squash4All Isostar si campionatului cu 4 ligi active, compania importa produsele Kean si reprezinta Saxon Sports Systems in Romania

squash 4 all club

Clubul organizeaza doua competitii distincte, Cupa Isostar Squash4All, care se disputa de obicei in ultima sambata a fiecarei luni  si Squash4All Championship. Campionatul a fost lansat pe 4 octombrie 2013, se joaca pe parcursul a doua luni si este format din 5 ligi a cate 8 jucatori.

De asemenea, compania reprezinta in Romania produse destinate squash-ului, Kean (rachete, gripuri, termobag-uri, wrist bands) si Saxon Sports Systems – terenuri profesionale pentru squash cu componente avizate de Federatia Mondiala de Squash (World Squash Federation – WSF).La aceasta data, sunt disponibile doua terenuri standard iar al treilea, marca Saxon Sports Systems, a fost activat incepand de pe 24 noiembrie 2013

Clubul este cautat frecvent pe Google dupa expresiile:  „squash bucuresti„, „squash 4 all„, „squash vitan

Detalii de Contact & more:
Telefon: 0737 600 297
Email: office (at) squash4all . ro
Adresa: Calea Vitan 289, Bucuresti, sector 3 (in apropierea targului auto Vitan)
Terenuri: 4 [doua standard si doua Saxon Sports Systems branded] Traineri Personali: da
Web: squash4all.ro,
Facebook: Squash4All

Vezi toate cluburile de squash din Romania

PS Daca vei contacta clubul avand informatiile de aici, te rugam sa mentionezi ca ai aflat despre ei de pe SquashMania.ro – este modul in care poti sustine si tu acest proiect. Multumim.

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.