Breaking News

Squash Club Baia Mare

Squash Club Baia Mare, o sala de sport pentru intreaga familie. Pe 2 terenuri de squash, unul de badminton si mini baschet – streetball, tenis de masa, baimarenii se pot distra la maximum

Squash club baia mare - lansare
Am participat la lansarea clubului, in martie 2015, impreuna cu Adi Nartea si Razvan Turlea, moment in care s-au facut si masuratorile pentru omologarea terenurilor de catre Federatia Romana de Squash. Verdict: Squash Club Baia Mare – detine terenuri de divizia A.
A fost una dintre cele mai reusite inaugurari de baze sportive, la care am fost prezenti. Luminita Coman, managerul agentiei de publicitate Elsyline, a pregatit evenimentul in cele mai mici detalii.

Clubul are un Lounge & Sports Bar foarte primitor din care se intra pe terenul de mini baschet si badminton ori spatiul unde se amplaseaza mesele de tenis, iar in spate avem terenurile de squash. La etaj sunt vestiarele si dusurile, complet dotate. Sunt disponibile, de asemenea, accesorii si diverse echipamente sportive.Cu preturi incepand de la 12,5 lei/ora/jucator, squash-ul poate fi considerat un sport accesibil oricarei categorii de clienti.
Cristina Muresan, actionar al clubului: „Follow your dreams or you’ll end up working for someone who did„.
Le dorim succes maxim si la cati mai multi jucatori in circuitul national.

Contact Squash Club Baia Mare: squash club baia mare - logo 1
Telefon: 0746 897 554
Email: squashbm (at) yahoo.com
Adresa: strada Vasile Lucaciu nr. 162, Baia Mare
Terenuri: 2
Web: SquashBM.ro
Facebook: SquashClubBaiaMare

Vezi toate cluburile de squash publicate pe site iar pentru imagini de la lansare, urmariti albumul de pe Facebook page. De asemenea, vezi tricourile Squash Club Baia Mare

Daca vei contacta clubul avand informatiile de aici, te rugam sa mentionezi ca ai aflat despre ei de pe SquashMania.ro – este modul in care poti sustine si tu acest proiect. Multumim.

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.