Home | Vocea cluburilor | Squash Club Baia Mare, primul pas in competitiile oficiale FRS

Squash Club Baia Mare, primul pas in competitiile oficiale FRS

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Squash Club Baia Mare implineste o luna de la lansarea arenei, starteaza un turneu lunar si sponsorizeaza jucatorii care merg la Cupa Cluj Lightsoft

squash club baia mare debut in competitiile oficiale
Baimarenii se pot mandri ca sportul este un atu local, la handbal prin echipele HCM Minaur, care ocupa, la momentul publicarii acestei stiri, locul 1 in clasamentul national feminin si pozitia a doua la masculin si cine stie in squash ce talente vor descoperi.

Pentru asta, singurul club de squash din oras, sponsorizeaza deplasarea a 4 jucatori dornici sa participe la primul lor turneu national oficial, cel de la Cluj de pe 30-31, luna viitoare.

Avand in vedere ca la sfarsitul lunii mai la Cluj Napoca va avea loc Cupa Cluj LightSoft, pentru a pune orasul nostru pe harta squash-ului si in ceea ce priveste participantii la competitiile organizate de Federatia Romana de Squash, Squash Club Baia Mare va suporta costurile de transport pentru 4 persoane care doresc sa participe la acesta competitie„, afirma managerul clubului, Cristina Muresan.

In acelasi timp, este anuntat si startul unui turneu local, care va avea loc in fiecare luna, incepand din mai si va fi dotat cu premii constand in echipament sportiv si abonamente de squash.

Pe 21 martie 2015 s-a lansat clubul familiei, asa cum au gandit proprietarii miscarea Squash Club Baia Mare, asadar maine implinesc o luna. Le uram succes in continuare si distractie maxima!

Din informatiile noastre, la aceasta ora, clubul are cele mai accesibile preturi la abonamente. Pentru orice detalii, echipa poate fi contactata aici.
Baia Mare se misca!

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »