Breaking News

Squash Miercurea Ciuc, Transylvanian Tennis & Squash Club

Transylvanian Tennis & Squash Club, clubul de tenis si squash din Miercurea Ciuc detine 2 terenuri de squash, 3 de tenis si, iarna, patinoarul clubului este atractia copiilor din zona

squash miercurea ciuc - transylvanian
Lansate odata cu prima etapa a turneelor nationale, cea din ianuarie 2015 sub egida FRS, terenurile de squash din Ciuc primesc aprecieri din partea jucatorilor cu experienta.

Transylvanian Tennis & Squash Club organizeaza competitii periodice pentru toate sporturile pe care le gazduiesc, proprietarii transylvanian tennis squash club fiind siguri ca astfel reprezinta unul dintre elementele de atractie ale zonei pe toata perioada anului.Pe langa cele doua terenuri de squash si trei terenuri de tenis, unde se antreneaza si jucatori afiliati la Federatia Romana de Tenis, si, iarna, patinoar pentru copiii care iubesc sporturile albe.

Contact Squash Miercurea Ciuc:
Telefon: 0755 355 794
Email: ttclubinfo (at) gmail.com
Adresa: strada Campul Mare nr. 47, Miercurea Ciuc, locatia pe Google Maps.
Terenuri: 2
Alte facilitati / servicii: parcare, internet wi-fi, echipament, prosop, bauturi, masaj, cosmetica
Facebook: Transylvanian-Tennis-Squash-Club

Vezi toate cluburile de squash publicate pe site.

Daca vei contacta clubul avand informatiile de aici, te rugam sa mentionezi ca ai aflat despre ei de pe SquashMania.ro – este modul in care poti sustine si tu acest proiect. Multumim.

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.