Breaking News

Squash Ploiesti Revine in formula Black Knight Squash

Clubul de squash din Ploiesti se redeschide, sub un brand nou, incepand cu 1 decembrie. Black Knight Squash & Fitness Ploiesti adopta MEMBERSHIP system

black knight squash - fitness ploiesti
Toti clientii sunt membri ai clubului si, in scurt timp, vor aparea programe de fitness, zumba, pilates, yoga la care vor avea acces.
Astfel, fiecare membru va avea un cont pe care il alimenteaza si din care isi poate plati abonamentul, poate cumpara articole sportive sau produse din barul sportiv, care vor fi disponibile in scurt timp dupa relansare.

Doua tipuri de membri:
Seniori, pe 2 nivele ale facilitatilor: VIP + Normal
Juniori (pana la 19 ani).
Seniorii pot sa-si faca o rezervare pe zi, cu maximum 48 de ore inainte, iar conturile VIP doua rezervari cu maximum 5 zile inainte.
O alta optiune interesanta pentru VIP ar putea s-o constituie numarul de invitati pe care ii poate aduce, gratuit, in club.Am aflat si cate ceva despre preturi, care pot suferi oarece modificari :).
De exemplu, un membru Senior poate plati 250 de lei pentru o luna, iar Senior VIP-ul 350-400 lei. Juniorii pot accesa un abonament lunar pentru 120 de lei. Fiecare nivel cu facilitatile proprii.

Programul clubului ar urma sa fie luni-vineri 7-22, iar in weekend 8-18, care se poate adapta ulterior, iar adresa este aceeasi, str. Cornatel nr. 17, Ploiesti, telefon: 0732 205 402, terenuri: 3, traineri personali: da.

Avem o abordare noua pentru un club de squash din Romania, membership system, in care avem mare incredere. Il consideram un sistem care da valoare clientilor, punand banii pe un loc secundar.
Membrii clubului Black Knight Squash & Fitness Ploiesti vor avea si surprize in timp. Vor veni aici jucatori si antrenori experimentati din strainatate care vor sustine workshop-uri si antrenamente specifice” – ne transmite noul proprietar al clubului, Radu Neacsu.

Noul FanPage Squash Ploiesti este BKSquashFit

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.