Home | Vocea cluburilor | Squash Sport Arena, in curand al 3-lea club din Timisoara

Squash Sport Arena, in curand al 3-lea club din Timisoara

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Squash Sport Arena, cu 3 terenuri la dimensiuni in standardele Federatiei Mondiale, construita intr-o hala de 600 mp va dubla numarul de terenuri de squash din Timisoara

Squash sport arena in constructiePentru a va furniza detaliile care urmeaza, am stat de vorba cu Doris Waari, unul din proprietarii centrului – fosta jucatoare de tenis, care cu 9 ani in urma era in TOP 30 la ITF 16 (International Tennis Federation), si ne-a spus: „Squash Sport Arena va fi o completare a celor doua cluburi deja existente in oras, intentionam sa crestem numarul practicantilor de squash in Timisoara„.

Locatia este situata in nordul orasului, pe calea Aradului (al 2-lea bulevard din punct de vedere al traficului din oras), diametral opus fata de celelalte cluburi din oras.

Lansarea celor 3 terenuri, la standardele WSF, este prognozata pentru luna octombrie a acestui an. Clubul a fost construit intr-o hala dezafectata, de 600 de mp, pornind de la zero. Staff-ul ne mai informeaza ca in strategia clubului sunt prevazute competitii locale si nationale, cu sprijinul Decathlon al caror parteneri sunt.squash sport arena

Ce alte facilitati ne prezinta Squash Sport Arena:
– sistemul de ventilare cu capacitate de filtrare a aerului si reglare a umiditatii;
– podea cu calitati deosebite de aderenta si elasticitate;
– sport lounge si vestiare moderne;
– pozitionare facila, locatie premium si parcare gratuita.

Pentru mai multe imagini, vizionati albumul de pe Facebook.

Managementul clubului, format din doi tineri de 25 si respectiv 28 de ani, a caror pasiune pentru sport i-a adus in postura de constructori si owneri ai celei mai mari arene de squash din Timisoara:
Dorim sa multumim pentru prietenie si sprijin comunitatii de squash din Romania care prin SquashMania.ro, Squash Ploiesti si nu in ultimul rand Daniel Sima, ne-au ajutat sa luam cele mai bune decizii pentru a oferi un standard deosebit.”

Timisoara are in acest moment, 2 cluburi si 3 terenuri astfel ca noul Squash Sport Arena va dubla numarul de squash courts disponibile pentru iubitorii sportului cu mingea punctata.
Le dorim succes!

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »