Home | Squash Blog | Squash, Valentine’s Day si Dragoste de Oameni

Squash, Valentine’s Day si Dragoste de Oameni

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

De Valentine’s Day, parintiinformati.ro invita cuplurile sa joace squash sprijinind astfel Asociatia pentru Dezvoltarea Copilului si a Familiei

we love squash - asociatia pentru dezvoltarea copilului si a familiei si aerosquash
Pe 14 februarie, la Aerosquash Baneasa, cuplurile sunt asteptate la miscare. Este o invitatie la miscare, socializare si la donatii pentru fapte bune. Iti poti rezerva un teren de squash si un interval orar (1 h), donand astfel o parte din pretul biletului pentru proiectele asociatiei. Pretul unui bilet este de 100 de lei.

Inscrie-te Acum!

De ce propune Asociatia pentru Dezvoltarea Copilului si a Familiei, Squash de Valentine’s Day pentru cupluri:
Pentru ca acest sport este putin cunoscut la noi si ca orice experienta noua, ne provoaca la dezvoltare.
O activitate nepracticata pana in acel moment te ajuta sa te cunosti mai bine intr-un context nou, te ajuta sa iesi din monotonie si sa iti creezi noi retele neuronale.
Sportul mentine sanatatea si stimuleaza o viata sexuala sanatoasa.
Iar in plus, acest tip de sport contine in sine o schema subtila de comunicare si cum bine stiti, comunicarea este sarea si piperul unei relatii.
Asa ca va asteptam sa jucati squash in toate salile din tara„, Andreea Olteanu, Doctor in Psihologie si Presedintele Asociatiei.

Asociatia pentru Dezvoltarea Copilului si a Familiei, misiune:
Susţinerea copiilor si a familiilor in devenirea si dezvoltarea lor integrata la toate nivelurile, bio-psiho-socio-educational;
Asigurarea unui context de evaluare si interventie specializata multi-dimensionala care sa favorizeze realizarea potentialului personal al acestora;
Promovarea si protejarea drepturilor copilului si a familiei, ca membri activi si implicati ai societatii.

Obiectivul major al anului 2015 este crearea unei platforme nationale de informare pentru parinti, educatori, cadre didactice si specialisti care sustin dezvoltarea copilului. Toate fondurile stranse vor fi directionate pentru implementarea acestui obiectiv.

Mai multe detalii despre Asociatia pentru Dezvoltarea Copilului si a Familiei.

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »