Home | SquashMania Inside | SquashMania.ro si Federatia Romana de Squash pe acelasi tricou

SquashMania.ro si Federatia Romana de Squash pe acelasi tricou

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

21.01.2015 – Big Day. Federatia Romana de Squash accepta propunerea ca pe tricourile SquashMania sa apara logo-ul propriu
squashmania si federatia romana de squash pe acelasi tricou 2
Saptamana trecuta am inaintat catre Federatia Romana de Squash propunerea ca pe tricourile SquashMania, binecunoscute voua deja, sa apara si logo-ul forului care guverneaza acest sport in Romania.

Astazi de dimineata am primit: „In numele Biroului Federal al Federatiei Romane de Squash, va anuntam ca propunerea dumneavoastra a fost acceptata. Speram ca acesta sa fie doar un prim proiect dintre cele doua entitati si asteptam cu mare interes si alte proiecte similare, derulate in scopul promovarii acestui frumos sport in Romania!

Prin agrearea proiectului, Federatia Romana de Squash transmite un al doilea semnal pozitiv catre Comunitatea Iubitorilor de Squash, dupa cel anuntat luni: „Presedintele FRS raspunde intrebarilor comunitatii„.

Asadar, facem eforturi ca primele tricouri, in noul context, sa apara deja in maximum 2 zile :). Pentru moment, se pot comanda, la fel ca si pana acum, de aici: mini magazin si, evident cu logo-ul FRS.

Mai avem un alt proiect interesant pe aceeasi tema, la care lucram si despre care vorbim in curand. Pana atunci va lasam sa va imaginati despre ce ar putea fi vorba si pentru va ajuta un pic aveti la dispozitie 4 cuvinte cheie: Tricou –  SquashManiaCompetitieFederatia Romana de Squash. Cum ar fi sa nu va prindeti? :))

HELP! Lucram si la magazinul online promis… Stiti unde gasim ziua care sa aiba 48 de ore?

In loc de concluzie: Vom incepe sa lucram si mai mult impreuna. Va multumim ca sunteti aproape!

Update 22.01.2015, primele variante:primele tricouri frs squashmania

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »