Home | SquashMania Inside | SquashMania X-mas Party, prima petrecere

SquashMania X-mas Party, prima petrecere

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

SquashMania X-mas Party, editia I-a, s-a „jucat” sambata seara la Apartamentul 13 intr-o ambianta deosebita, cu 39 de oameni extraordinari

squashmania x-mas party action
Party-ul a avut de toate, prieteni de prieteni, o ambianta placuta, muzica de toate genurile, karaoke mix :), open bar, un tort pe masura efortului :), We Are The Champions si nu a avut deloc… dureri de cap a doua zi :)).

Simona Madaras: „Pentru mine SquashMania X-mas Party a inceput cu povestea lui 13. Am plecat la ora 13:13, pe 13 decembrie cu o masina care are in numarul de inmatriculare 13, la Apartamentul… 13

Am avut si cateva elemente de „istorie” apropiata a comunitatii noastre:
– prima postare pe facebook: 11 martie 2013
– primul articol pe site: „SquashMania Eyes: Cupa West Side Constanta„, 28 august 2013
– primul jucator promovat: Alex Pop Moldovan alias Popica, august 2013
– primul tricou personalizat SquashMania: Bogdan Tulai: 8 octombrie 2014

Cand spui petrecere SquashMania stii ca vei spune prietenie, voie buna si mult haz. Sunt sigura ca pentru toti a fost ca un chef de apartament ca in vremurile bune si ca si de acum inainte ne vom reuni in toate momentele importante cu aceeasi dispozitie de zile mari„, concluzioneaza Andreea Maioreanu, cea care de fapt a fost scanteia acestui party.

Mai multe foto de la SquashMania X-mas Party gasiti pe Facebook, postate de Emil Anghel  |  Bogdan Tulai sau in format video:

Toti cei 39 de partycipanti au in comun un sport, acel sport :). Sunt 39 de oameni foarte apropiati de SquashMania, ei fac parte din Comunitatea Iubitorilor de Squash.
squashmania x-mas party - the cake
Am avut si o mica tombola stabilita aproape adhoc.
Aerosquash Baneasa a oferit 2 abonamente a cate 5 ore, pe care le-au castigat Andra Petrica si Rosta. Squash Court a intrat in schema cu aceleasi premii castigate de Daciana Pavel si Alina Fercu si SquashMania a oferit 2 tricouri personalizate, castigate de Lucian Ionescu si Dragos Iordan.

Multumim tuturor participantilor pentru ca ne-au acordat increderea lor si credem ca a fost rasplatita cu o distractie pe cinste, in stil SquashMania.

De asemenea, multumim foarte mult celor 2 cluburi de squash care au oferit premiile, Aerosquash Baneasa, Squash Court Bucuresti si, in mod special, Apartamentul 13 pentru o petrecere foarte reusita.

Iata un fragment din ceea ce s-a intamplat :))

In urma acestui reusit closed event, am primit propuneri sa-l facem o data la 3 luni si, cum ne place sa intram in joaca, am decis ca urmatorul sa fie undeva la jumatatea lunii martie a lui 2015. Va fi unul deschis tuturor, la care inscrierile si confirmarile se vor face online cu aprox 30 de zile inainte.

credit foto: Emil Anghel

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »