Breaking News

Terenuri de squash improprii?

Exista in Romania voci care critica terenurile non branded si, din surse proprii, chiar si o parte din celelalte pentru ca iluminarea nu corespunde fiindca are sub x lucsi sau pentru ca dispozitivele cu care FRS masoara nu sunt ok, fie ca podeaua nu este brandul z si este non safe, panourile sunt intr-un anume fel s.a.m.d.

terenuri de squash - rodriguez
Atentie!
Nimeni nu vrea accidentari sau riscuri pe terenurile de squash, dar hai sa nu ne mai oprim in nimicuri. Hai sa jucam, hai sa promovam, hai sa ne straduim putin fiecare dintre noi sa punem o caramida, hai sa ridicam standardul jocului, hai sa revenim putin cu picioarele pe pamant si sa vedem cum reusim sa sprijinim antreprenorii sa ni se alature si nu sa-i alungam.Radu Neacsu, manager Black Knight Squash & Fitness Ploiesti: „Squash-ul nu este la nivelul tenisului, pentru ca nu sunt atatia bani. Chiar si cel mai prost teren pe care am jucat pana acum in Romania, este mai bun decat multe alte terenuri din vechile cluburi din Anglia sau din Egipt„.

Un tuneu PSA de 115,000$ se joaca in acest moment pe un teren a carui podea este mai alunecoasa decat cea de la Constanta, mai miscatoare decat cea de la Ploiesti si mai imprevizibila decat cea de la Miercurea Ciuc. Pentru ca e facuta din plastic si nu din lemn, este modulara si a fost mutata si utilizata de multi ani. Am jucat ore intregi pe acel teren„, adauga Radu.

Este vorba despre Taeq Squash Colombia PSA OPEN 2016, care se disputa in perioada 16-20 februarie in Cartagena, Columbia.

Iata un alt turneu, El Gouna, care s-a jucat in aer liber si era „acoperit” de nisip:

Afla unde sunt localizate terenurile de squash din Romania.

credit foto: squashmad.com

About Edi

Construiesc, de la zero, in special pe... online. In timpul liber joc squash, alerg, inot. Sunt convins: "Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui" ~ Henry Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.