Home | Turnee & Events | Juniori | Programul complet din iulie – septembrie al celor mai buni 12 juniori

Programul complet din iulie – septembrie al celor mai buni 12 juniori

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

La Infinity se joaca performanta juniorilor cu antrenamente de 6 ore pe zi. 12 dintre cei mai buni au fost inclusi in proiectul initiat si sustinut in totalitate de Asociatia de Squash Bucuresti

juniori la infinity sport arena
#JunioriiRomaniei sunt in tabara prelungita in aceasta vara, dar antrenamentele de 5-6 ore pe zi ne spun ca sunt cantonamente serioase care ne dau incredere ca viitorul are sansele lui :).

Programul si perioada

Cantonamentul care se intinde pe o perioada completa de 45 de zile este structurat in 4 etape:
1). 27 iunie – 5 iulie -> tabara de antrenament – Infinity Sport Arena
2). 20 – 31 iulie -> tabara de antrenament – Infinity Bucuresti
3). 8 – 21 august -> tabara de antrenament – Infinity Bucuresti / Calarasi
4). 5 – 11 septembrie -> tabara de antrenament – Infinity Bucuresti / Calarasi, urmand ca intre 16 si 18 septembrie sa se desfasoare Romanian Junior Open unde jucatorii isi vor testa imbunatatirile, la un nivel international.

Intre 14 si 17 iulie copiii au participat la Dutch Junior Open 2016 – subiect dezbatut de SquashMania.

Cine participa

Au fost selectionati cei mai buni copii din tara, campionii nationali la juniori sau jucatori carora Gelu si Rosta le acorda mare incredere.
Iata si lista completa a jucatorilor invitati: Bogdan Vasile, Bogdan Ungureanu, Andor Vizi, Bence Bodor, Radu Pena, Robert Ghitulescu, Ionut Herdea, Kincso Szasz, Nikole Szabo, Alexandra Bardac, Ana Maria Anghel, Raul Farkas.

Cine ii indruma spre performanta

Programul include sesiuni de squash tehnice, tactice si de pregatire fizica de care se ingrijesc:
Rosta Matocha – antrenorul Echipei Nationale;
George Constantinescu – antrenor principal al Clubului Sportiv Infinity Bucuresti;
Teodor Bondreanu – antrenor de fitness;
Aida Rosenblum – profesor de sport, antrenor de atletism;
Florin Vasile – Manager de proiect

Program cei mai buni 12 juniori la squash
Asta este dorinta FRS de dezvoltare a performantei si incepe, firesc, de la copii, iar obiectivul pe termen scurt al proiectului despre care am povestit este prezentarea onorabila la Romanian Junior Open 2016.

Invitatia pentru participare la prima competitie internationala de juniori gazduita de Romania a fost lansata saptamana trecuta, ne informeaza Presedintele FRS.

In acelasi timp, Gelu ne transmite: „Pe langa obiectivele mentionate deja, unul foarte important al acestei perioade este sa-i facem pe juniori sa inteleaga ca fara munca nu exista sport de perfoormanta. Copiii care nu au fost inca integrati in acest proiect trebuie sa stie ca urmarim indeaproape evolutia lor si ca intr-o zi pot intra in vizorul nostru si pot participa la editiile viitoare.”

Apasa butoanele astea mari de SHARE si hai sa promovam impreuna #JunioriiRomaniei la #squash. Vezi foto din cantonamentul de astazi, pe Facebook.

-----------------------------------------------
Daca vrei sa afli noutati din squash-ul romanesc aboneaza-te la SquashLetter, intra in grupul restrans sau alatura-te celor 3600+ de fani SquashMania de pe Facebook!

Spune-ne parerea ta

Translate »