Home | Turnee & Events | Calendar Squash Romania | X-mas Cup 2015 la Aerosquash Baneasa

X-mas Cup 2015 la Aerosquash Baneasa

X-mas CUP 2015, competitie organizata de Aerosquash Baneasa si Squash Academy pe 19-20 decembrie, cu premii in valoare totala de 2000 EUR

x-mas cup - aerosquash baneasa
Turneul, destinat ambelor categorii masculin si feminin, nu este inclus in calendarul competitional al FRS si, ca atare, nu puncteaza in clasamentul national.

Inscrierile se pot face pana miercuri 16.12, la ora 15:00, iar tragerea la sorti a doua zi, de la ora 18:00.
Taxa de inscriere unica este de 90 lei si include biletul de intrare la X-mas Cup Party, de la Apartamentul 13 de sambata seara, de la ora 21:00 unde avem si o surpriza: Rosta & Friends Concert.

Inscrie-te la X-mas Cup 2015

Sistemul de joc este unul nou si antrenant, astfel ca se va juca pe doua tablouri: „Turneul Campionilor”, limitat la 8 jucatori si „Tablou Xmas” cu numar nelimitat de jucatori.

Turneul Campionilor

In urma inscrierilor, primii 7 jucatori in ordinea punctelor acumulate in rankingul oficial al FRS la data de 1 decembrie 2015 + un wildcard dat de organizatori.
Se formeaza doua grupe a cate 8 jucatori si merg in turul final primii 2 jucatori clasati din fiecare grupa.

Tablou X-mas
Se joaca tur de calificari. Pozitionarea pe tablou se va face in functie de rankingul oficial al FRS la 1 decembrie 2015.
Castigatorii primului tur avanseaza in Tablou Monrad denumit Tablou A, iar pierzatorii primului tur merg pe Tabloul B.
La feminin se joaca in sistem monrad sau grupe, in functie de numarul participantelor.

SquashMania, Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, ureaza mult succes participantilor, organizatorilor si, mai ales, distractie placuta! :)

Pentru cei care nu au participat la editia anterioara a party-ului de Craciun de la Apartamentul 13, organizat atunci de SquashMania, iata o mostra :):

Facebook event-ul este aici.

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »