Home | Vocea cluburilor | Monday 4 All, vine de la … Squash 4 All

Monday 4 All, vine de la … Squash 4 All

Monday 4 All in fiecare luni, de la ora 19, drill-uri & antrenamente pe nivele, jocuri scoala si mini turnee la New Social Squash

monday4all - squash 4 all 1
Prima editie a dat tonul social-ului de la primul club de squash din Bucuresti, Squash 4 All astfel ca, in fiecare luni clubul ne invita la socializare, distractie si… party.

Squash-ul este un sport in care „rata de abandon” este foarte foarte mica. Daca ai intrat in teren si ai simtit agitatia muschilor 🙂 atunci gata, esti prins pe viata. E chiar un sentiment greu de povestit si nu sunt vreun jucator de temut, prietenii stiu de ce :))„, este opinia fondatorului SquashMania.ro, Edi Tecsan.

Cosmin Viforanu, managerul sportiv al clubului: „Prima editie a adus 10 jucatori iar pentru a II-a estimam dublarea participarii. Se vor efectua exercitii, antrenamente pe nivel de experienta – 4 terenuri cu 4 niveluri. Vino si Tu sa ne bucuram impreuna de acest minunat sport!

Inscrierile se fac la receptia clubului sau la telefon 0737 600 297 iar taxa de participare este de 25 lei. Monday 4 All este activ pentru un minim de 8 jucatori inscrisi.
Detalii & informatii suplimentare – Cosmin 0737600296.

Spune-ne parerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »